Vélemények

Mivel a KaticaMatrica.hu-nak fontos a vásárlók véleménye, azt mindenki számára közzétesszük, így Ön is könnyebben dönt majd mellettünk! :-)

 

 

 

Sz. Andrea – Budapest 

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt termékkel, a felrakás roppant egyszerű, és valóban azt kapom, amit kértem.

 

 

 

B. Tünde - Tát

Nekem csupa jó véleményem van mindenről! Matricáról, kiszolgálásról egyaránt! A Honlap nagyon jól áttekinthető. Előny az is, hogy nem kell regisztrálni és így könnyen megrendelhetőek a termékek. Őszintén megmondom én először azért választottam a Katicamatricát, mert megláttam, hogy ingyenes a kiszállítás. Számomra ez nagyon csalogató volt, mert nem élek valami nagyon jó anyagi körülmények között és így még az is számított, hogy a szállításért nem kell fizetnem! A matricák nagyon jó minőségűek és könnyen felragaszthatóak. Segítséget nyújtott először az a kis videó is, amin le lehetett lesni a trükköt, minként lehet a legegyszerűbben felragasztani a matricákat és mi kell hozzá. A papír henger csomagolást is ötletesnek tartom. Nagyon biztonságos! Így biztos, hogy gyűrődés nélkül kapom majd meg ezek után is az árut! Jónak tartom, hogy szállítás előtt felhívnak leegyeztetni, hogy mit rendeltem és valóban rendeltem e. Ezt máshol még nem tapasztaltam, de nagyon jó! A megrendelt árut nagyon hamar kiszállítják, utólag is köszönöm szépen! :) A hölgy pedig, aki visszahív egyeztetés miatt nagyon kedves és a hangja olyan kellemes, hogy felírhatná az orvos nyugtató helyett.

 

J. Lászlóné - Kazincbarcika

Többször rendeltem már Önöktől falmatricát, melyek különleges díszei a lakásomnak. Minden megvásárolt termékükkel elégedett voltam, azt kaptam amit megrendeltem és olyan volt amire számítottam. Tetszik, hogy a különböző matricák sokféle szín közül választhatóak.

 

B. Csilla - Berettyóújfalu

Rendeltem már Önöktől matricát amivel nagyon elégedett vagyok. Az oldaluk felépítése szerintem megfelelő és tetszetős, kiemeli azt a lényeget amit Önök forgalmaznak.

 

 

K. Barna - Budapest

Eddig egyszer vásároltam az oldalatokon. Könnyen kezelhetőnek éreztem, egyszerűen tudtam rendelni. Nagyon tetszett, hogy ugyan azt a falmatricát meg tudom venni akár különböző méretekben.

 

 

K. Anett - Budapest

Rendeltem már Önöktől és nagyon korrekt, gyors ügyintézést, szállítást kaptam. Oldalukkal kapcsolatban nagyon sokszínű a termékkínálat, érthető online vásárlás!

 

V. Dóra - Győr

Pár hete rendeltem egy falmatricát a weblabjukról. Kicsit izgultam, hogy a mérete miatt sikerül-e felrakni. Kis méregetés és előkészületek után 10 perc alatt a falon volt, ami azóta is családunk kedvence. Külön meglepetés volt, hogy a csomagba rejtettetek 3 kis méretű matricát, aminek persze azonnal megtaláltuk a helyét a lakásban.

 

 

Dr. B. Istvánné Dunaújváros

A megrendelt és kiszállított termék pontosan olyan lett, amilyennek elképzeltem, az utasítások alapján egyszerű és könnyű volt felhelyezni...öröm ránézni...Az oldal, világos, és könnyen áttekinthető, jól szerkesztett. A termékek csoportosítása kiváló. Bármely választott témában találhatóak megfelelő méretű, és árfekvésű termékek. A színválasztás is remek, a matt és fényes kivitel pedig tökéletessé teszi a kínálatot.

E-mailben kért személyes kérdésre adott válaszuk pontos információkat tartalmazott, körültekintő és világos volt, amit ezúton is köszönök!

 

M. László - Sopron

Az eddig vásárolt matricákkal nagyon meg voltam elégedve!

 

B. Mária - Kiskunhalas

Egy éve lakás felújítás volt nálam , akkor rendeltem a "virágok,lepkék" Falmatricát. Azóta is imádom. Ametiszt lila. Gyönyörű. Senki nem állja ki szó nélkül .Többeknek ajánlottam , és vásároltak is különböző matricákat . Mindenki elégedetten mesélt róla.

 

K. Andrea - Budapest

Kétszer rendeltem tőletek, mindkétszer nagyon meg voltam elégedve a termékekkel is és a kiszállítás pontosságával is.

 

K. Franciska - Öreglak

Nagyon meg voltam elégedve a termékkel, a kiszállítás gyorsaságával. Oldalukat átláthatónak gondolom, egyszerűen meg lehet találni mindent, amit csak szeretnénk.

 

 

D.Réka - Budapest:

Én már többször is rendeltem a webáruházból és eddig minden egyes termékkel meg voltam elégedve. Az egész családot elláttam falmatricákkal. A sok rendeléstől adódóan tudom, hogy a karton henger a lehető legjobb dolog amibe be tudják csomagolni a matricákat. Pár éve, az első rendeléseim között egyszer nem ilyen csomagolásban kaptam a matricát és had ne mondjam, hogy a futárszolgálatnál, gondolom pakolásban közben teljesen összenyomódott a matrica. Természetesen ezt a kárt térítették és a karton hengeres rendelések egyike sem volt problémás. Köszönök nektek mindent Katicások és jó látni, hogy végre ajándékutalvány is van! 

N. Lászlóné - Geszteréd:

Nagyon tetszenek a termékek,ezért is rendeltem innen, alig tudtam választani a sok szép minta közül. A felhelyezéssel nem volt gond, a csomagolásban talált útmutató érthető, egyszerű. Meg vagyok elégedve, mindenkinek ajánlom!

B. Jánosné - Bogyiszló:

Nagyon szép és ízléses az összes matrica. Az általunk rendelt matricák felhelyezése egyszerű volt és nagyon mutatósak.további fürdőszobai matricák rendelését tervezem. köszönöm

M. Mariann - Miskolc:

Nemrég egy fa motívumot rendeltem a nappalink falára. Nagyon szépen mutat, élethű és eddig mindenki megcsodálta! A felhelyezése sem okozott problémát, mert volt a csomagban egy részletes felhelyezési útmutató. Gyakran böngészem a honlapot, mert itt-ott van még szabad falfelület a lakásban, de mivel folyamatosan bővül a kínálat, előbb-utóbb biztosan megint megtetszik valami.

B. Mónika - Budapest

Én nagy mértékben meg vagyok a termékekkel elégedve: könnyű a felragasztásuk, jól kidolgozottak, egyszerű és érthető a használati utasítás. Megjegyzés egy termékhez, hajlított fa: jobban mutatna, ha a fa szárát még 20-30 cm-rel meghosszabítanák :)
Szállításnál egy észrevétel: nagyon be lett tömörítve a matrica/-ák a karton hengerbe, kis munkába beletelt, míg kioperáltam.
Az oldal maga jól kezelhető, átlátható, könnyű megtalálni a keresett termékeket azok rendezettsége miatt.

A szolgáltatásukat minidáig egbízhatónak találtam: diszpécserük hamar jelentkezett és a megígért időn belül kiszállították -ingyen- a megrendelt árukat.

P. Viktória - Márianosztra:

Az oldal használatával meg vagyok elégedve, áttekinthető, bár a matrica felhelyezéssel - így a leírás alapján - vannak problémáim. Vásárlás eddig anyagi okok miatt nem történt, de a későbbiekben sort fogok rá keríteni. Valamint az ajándék matrica után már egyértelműbb lesz remélem a felhelyezés is, mert valahol a bizonytalanság is visszatartott eddig a vásárlástól a felhelyezés miatt. Mondván ha nem úgy sikerül a felhelyezése ahogy kell akkor ne vesszen kárba, mert azért elég nagy felületre kerestem/keresek matricát.

B. Tamás - Sopron

A matricák kiválasztása és megrendelése nagyon egyszerűen megy a honlap segítségével. Egyedi matricák rendelésénél tetszett, hogy telefonos egyeztetés is volt, így a részleteket is meg tudtuk beszélni. A matricák minőségével teljesen meg vagyok elégedve, és a felragasztásuk is egyszerűbb volt, mint elsőre gondoltam volna.

K. Janka - Telki:

A Webáruház könnyen használható, a termék is gyorsan és biztos csomagolásban érkezett. A mellékelt használati útmutató alapján pedig viszonylag könnyen felrakható a matrica, bár a nagyobb méreteknél ez 2 emberes feladat:) Szép lett a gyerekszoba, köszönjük!

S. Ágota - Benedekfalva

Az általam kiválasztott termékben nem csalódtam, mind a szállítás mind a biztonságos csomagolás, a matrica minősége kifogástalan. A használati utasítás egyértelmű és használható

T. Erika - Egyek

NAGYON MEG VOLTAM ELÉGEDVE A MATRICA MINŐSÉGÉVEL,FELHELYEZÉSE KÖNNYEN MENT,GYORS ÉS EGYSZERŰ. ÁTLÁTHATÓ VOLT A MATRICÁK KÖZÖTTI BÖNGÉSZÉS.A MEGRENDELÉSSEL ÉS SZÁLLÍTÁSSAL TELJESEN ELÉGEDETT VOLTAM!

D. Alexandra - Debrecen

Én nagyon elégedett voltam a KaticaMatrica.hu szolgáltatásaival. 2 db matricát is rendeltem, amik nagyon hamar megérkeztek, a felhelyezésük pedig pofon egyszerű volt, pedig azt hittem egyedül nem fogok boldogulni, de pár perc alatt sokkal otthonosabb és személyesebb lett a szobám, mint azelőtt. Azóta még többet szeretnék, csak lassan nincs hely a falon! :)

B. Enikő - Debrecen

Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal, csupán annyi nehézségbe ütköztem, hogy netbookra szeretnék matricát rendelni, azonban az én gépem 10,1" méretű, és az Önök által forgalmazott matricák legkisebb mérete 13" méretű gépekre való. De hűséges vagyok, várom, hátha elérhető lesz számomra a megfelelő méretben!

H. Gabriella - Pilis

Amúgy, én már rendeltem Önöktöl, teljes mértékben meg voltam elégedve, úgy a matrica minőségével és az ügyintézéssel is. Többek között szimpatikus volt, hogy a rendelés leadását követően telefonon megkerestek és pontosították a rendelést.

Valamint, hogy az ígért határidőre meg is érkezett

V. Mónika - Esztergom

A megrendelt matricák csomagolásával és postázásával maximálisan elégedett vagyok. A matricákat ajándékba vásároltam, az ajándékozott nagyon örült nekik. Már a falra is kerültek és nagyon szép kiegészítői, díszítő elemei a szobának. A megajándékozott elmondása szerint a matricák felhelyezése nem volt nehéz az utasítást követve.

B. Alexandra - Miskolc

Már régóta keresek a szobám falára egy szép falmatricát. Eddig sajnos nem tudtam sehol rendelni mert valahol olcsó de igénytelen, valahol igényes de drága. Az Önök honlapján pedig igényes és korrekt árakkal ellátott falmatricákat találtam !!! 

D. Márk - Abony

Hogy mennyire voltam megelégedve a matricával?

110%-ban. :) Egyszer már volt dolgom falmatricával ami sajnos elég gagyi volt, ezért is félve vettem meg azt amit a webshopból rendeltem. Teljes mértékben pozitívan csalódtam. A transzferfóliának köszönhető, hogy nagyon nagyon könnyű a felhelyezés, a mellékelt leírás pedig minden részletre kitér. Az egyedüli nehézség az volt, hogy a hatalmas matricát vízszintbe állítsuk. :)

K. Nikolett - Mindszent

A párom óriási foci rajongó, ezért születésnapjára úgy gondoltam valami ehhez kapcsolódó dologgal lepem meg. Sokat gondolkodtam mikor mint egy szikra kipattant falmatrica, ez az, ilyen még úgy sincs. Keresgéltem a neten, egyedi képeket küldtem, de nem fogott meg egyik sem. És ekkor jött a katica matrica! Már a honlap is tetszett, és amikor megláttam, hogy a párom kedvenc focistája is itt van falmatricában, nem volt kérdés tudtam, hogy jó helyen járok. Megrendeltem a terméket jó nagy méretben, és kíváncsian vártam a csomagot.Nem kellett sokat várnom. kép csodálatos, nagyon jól mutat a szoba falán. És ami a legfontosabb, hogy a párom percekig le sem tudta venni a szemét róla, nagyon örült! Teljes meg vagyok elégedve, az áru jó minőségű, szép, a kapcsolattartás rugalmas és segítőkész. 

A. Anna - Mórahalom

Nagyon tetszik az oldal, főleg, hogy több méretből is lehet választani a falmatricák közül és színt is lehet választani. Nagy a választék, amelyből kedvemre válogathatok. Mindig vannak akciós termékek, ami a mai világba jó dolog, és az árak is elfogadhatóak. És nagyon ötletes a név választás! ;)

P. Szilvia - Zirc

Termékükkel maradéktalanul elégedett vagyok! A megrendelés egyszerűen működött, gyorsan szállították a megrendelt matricát. A felhelyezése méreténél fogva két ember precíz munkáját igényelte, de hibátlanul sikerült feltenni minden részét.

L. László - Dunaújváros

Meg vagyok/vagyunk elégedve az Önöktől vásárolt fal matricával, de mivel meglehetősen nagy volt (1m x 1,5m), ezért a felhelyezés eltartott egy jó ideig.

R. Erika - Szombathely

Teljesen elégedett voltam a szolgáltatásukkal, a matrica felhelyezése sem volt ördöngősség, nagyon szép lett. Két ember kell hozzá, de jó délutáni program volt :)

F. Anita - Balatonboglár

Tetszenek a termékék, aranyos volt, hogy a rendelésem mellé kaptam ajándék matricát:)

A baj a felrakással volt (nagyon pici), a laptop marica egy része rajta maradt az átrakó fólián, de megoldottam.

Sz. Andrea - Budapest

A megrendelést egy keddi napon adtuk le és másik hét hétfőn érkezett meg, vagyis egy szűk hét eltelik, mire megérkezik a matrica. Ezzel nincs semmi baj, csak, jó tudni a tervezésnél.

A felragasztásnál nem volt probléma, megnéztük az interneten az útmutatót az alapján még mi is fel tudtuk rakni ügyesen. A végeredmény felülmúlta az elvárásunkat, nagyon feldobta a szobát, egész más hangulata lett. Azóta már a vendégeink is megcsodálták és tervezgetik ők is, hogy matricáznak.

Cs. Alapítvány - Budapest

Vélemény: az apró részletek pontos felrögzítése kissé nehézkes (időigényes) de egyébként nagyon mutatós és tartós a matrica.
Még van a házban olyan szoba ahol nincs ilyen matrica, azt hiszem még biztosan fogunk rendelni önöktől
.

 

F. Viktória - Gönnyű

Az általam kiválasztott matrica nagyon gyorsan 3 nap alatt megérkezett és teljes mértékben azt kaptam amit vártam. A falmatrica a képnek 100%osan megfelelt. Szuper dísze lett a szobámnak! A felhelyezés nagyon egyszerű volt a mellékelt útmutató alapján. A közeljövőben biztosan fogok még rendelni! Köszönöm!!

B. Edit - Szentes

Meg voltam elégedve a rendelt matricával, annak a minőségével és könnyen kezelhetőségével is, a Útmutató érthető volt, nem okozott gondot a matrica felrakása.

N. Márta - Bokod

A szállított matricákkal maradéktalanul meg vagyok elégedve-ez azért természetes,mert nem először vásároltam Önöktől.:) Barátaimnak is ajánlom termékeiket, pontosabban a falon díszelegve ajánlják magukat!

Sz. Attiláné - Nyirád

Szerintem teljesen érthető minden a rendelés terén, könnyen felhelyezhető. Szakértelmet nem igényel.

Sz. Mónika - Budapest

Meg vagyunk mindennel elégedve,a felrakással sem volt problémánk.

F. Ilona - Szentgotthárd

Teljes egésszében meg voltam elègedve. A felrakással nem volt probléma.

M. Erika - Győr

A vásárlás menetével teljesen elégedett voltam, minden egyértelmű volt számomra. A választott termék nagyon tetszik, de sajnos a falra való felhelyezés nem sikerült úgy, ahogy kellett volna. Igazából nem jöttünk rá a "nyitjára". Ennek ellenére megoldottuk és nagyon jól mutat a falon. Kicsit részletesebb leírás és jobb ábramagyarázat szükségeltetett volna.

V. László - Budapest

Teljességgel elégedettek vagyunk a Tőletek rendelt matricákkal. Mivel nem ismertem ezt az új dekorációs eljárást, ezért kíváncsian vártuk, hogyan fog ez kinézni, működni. A gyermek szobát sikerült ezzel sokkal hangulatosabbá tenni, nagyon köszönjük! Magáról a weblapról, szép, designos, könnyen átlátható, abszolút egyértelmű volt minden, nem okozott nehézséget a rendelés leadása!

M. Alexandra - Sopron

 Nagyon szeretem ezt az oldalt. Sok ismerősömnek ajánlottam már, hiszen csábító az ingyenes kiszállítás. Egy laptop-matricát rendeltem, pár nap alatt megérkezett és szerintem nagyon könnyű volt a felhelyezése. Valamint az is nagyon tetszik és egyedi dolog, hogy kiválasztható a matrica szürke árnyalata, amennyiben nem színes matricát rendelek.

Összességében szerintem egy nagyon jó oldal, webáruház és őszintén csak további sikereket tudok kívánni!!!

I. Ildikó - Budapest

Pár hónapja rendeltünk 2 fát a legnagyobb méretben. Az automata rendelés nem ment, mert mindig kitörlődtek az adatok. Írtam e-mailt, hogy mit szeretnék, és maximálisan elégedett vagyok az eljárással. Feltenni számunkra nehéz volt,mert a matrica jobban ragadt a papírjához, mint a falhoz, de megküzdöttünk vele. Az eredmény pedig gyönyörű! Imádjuk, megérte a vesződést! :) Az ajándékba kapott logókból pedig kivágtuk a katicákat és egy "menetet" formáltunk belőlük egy keskenyebb falra.

F. Csaba - Hajdúszoboszló 

Eddig nem volt még matrica a falainkon. Most aktuális a gyerekszoba festése, és nálatok láttam szebnél -szebb matricákat. A felhelyezéstől nem félek ,mert megnéztek a videót és gyerekjátéknak tűnik az egész.

K. Lászlóné - Tata

Nagyon tetszenek a matricák,Érdekesek és sokoldalúak.Most találkoztam Önökkel először,mert most festjük a szobákat, és oda kerestem dekorációt.Mindenkinek ajánlani fogom!

C. Petra
 
Megérkezett a termék :) Köszönöm szépen, nagyon jó lett :)
P. Mihai - Mór
 
Meg jöt a matricám nagyon jó let ...köszönöm magyon szépen.
 
 
O. Csilla - Törökszentmiklós
 
Rendeltünk Önöktől két matricát a születendő gyermekünk szobájának ékesítése céljából.Gyönyörű, modern lett a végeredmény.
 
H. Ákos - Szentgál
 
Nagyon sok örömet szereztetek a gyerkőcünknek ezzel az egyedi megoldással. 2 héten belül 2-szer rendeltünk tőletek. Profi termék,gyors,tökéletes szallítás!
 
I. Judit - Kalocsa
 
Nagyon szépen köszönöm!! :) Szép napot kívánok, máskor is szívesen rendelek majd Önöktől.
 
Sz. László - Budapest
 
Tegnap megkaptam a csomagot, köszönöm szépen az ügyintézést! Az egyik matrica már felkerült a falra - könnyebb volt, mint gondoltuk - és az öröm is megvolt.
 
 
 
F. Viktória - Gönyű
 
Nagyon szépen köszönöm az ajándék matricákat, megérkeztek a héten! Nem csak a falamon hanem az autómon is tökéletesen mutatnak! Köszönöm kedvességüket és az ajándékokat!
 
 
 
S. Andrea - Barcs
 
A hétvégén végre felkerült a matrica a falra. Egyszerűen imádom!!!!!!!!!!!! A csokibarna élőben csodásan mutat a napsárga falon. KÖSZÖNÖM!!! És sok vevőt kívánok a továbbiakban! Az biztos, hogy én ahol tudom, dícsérem Önöket! :-)
 
 
B. Gabriella - Sajóbábony
 
Nagyon szépen köszönöm az egész csapatnak az eddigi munkát, nagyon pozitív a véleményem Önökről, már alig várom, hogy megkapjuk a matricát és a kollégáimat elkápráztassam vele. 
 
H. Alexandra
 
Nagyon szépen köszönöm ezt a gyönyörű falmatricát. A szobám ékes dísze lett. Már nagyon régóta kerestem valami szép matricát a falamra amit a Ti webáruházatokban találtam meg!
 
S. Martina
 
Nagyon imádjuk ;-) habár a felhelyezés nem volt konnyű de megérte  ♡♡♡
 
Sz. Andrea - Budapest
 
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a rendelt termékkel, a felrakás roppant egyszerű, és valóban azt kapom, amit kértem. Sőt volt lehetőségem arra is, hogy kipróbáltam a nagy „bevetés” előtt, miként működik a matrica felhelyezése.
 
Cs. Réka - Rózsaszentmárton
 
Kollégáimmal rendszeresen szoktunk matricákat rendelni, gyermekeink, barátaink részére. A megrendelt áruk összekészítése pontos, a kiszállítás gyors. A termék minősége kiváló, könnyen felragasztható és tartós. Nem kopik, nem sérül a falon. A már meglévő kínálattal elégedettek vagyunk, minden korosztály és egyéniség találhat kedvére való terméket. 
 
M. Zsuzsanna
 
Nagyon jók és kreativak a matricák.Sok ötletet lehet belőle kapni.Legjobban a világitos falmatricák tetszenek:csillagos égbolt.
 
B. Balázs - Bogyiszló
 
Szerintem egy nagyon korrekt üzlet.Kedvesek a telefonoskollégák és szerintem mindenki talál az ízlésének megfelelő matricát!
 
F. Franciska - Öreglak
 
Bár én még csak egyszer rendeltem Önöktől (tervezem még a jövőben). Nagyon meg voltam elégedve a termékkel, a kiszállítás gyorsaságával. Oldalukat átláthatónak gondolom, egyszerűen meg lehet találni mindent, amit csak szeretnénk. Nekem legjobban a virágos, kutyusos falmatricák tetszenek.  Lakásotthonban dolgozom, és a főnökasszonyom is rendelt már Önöktől. Bárki bejön hozzánk egyből a falmatricáinkat dícséri ott is.  Egyszóval csak így tovább, nagyon jól csinálnak mindent! További jó munkát és nagyon sok vásárlót kívánok a jövőben!
 
B. Tünde - Komarom-Esztergom
 
A matricák nagyon jó minőségűek és könnyen felragaszthatóak. Segítséget nyújtott először az a kis videó is, amin le lehetett lesni a trükköt, minként lehet a legegyszerűbben felragasztani a matricákat és mi kell hozzá. A papír henger csomagolást is ötletesnek tartom. Nagyon biztonságos! Így biztos, hogy gyűrődés nélkül kapom majd meg ezek után is az árut!
 
B. Orsolya - Veszprém
 
Az eddigi vásárlásaim alkalmával mindig nagyon elégedett voltam. Az oldal átlátható, igényesen szerkesztett. A kiszállítás gyors, a csomag mindig sérülésmentesen érkezett. A kedvenceim a falmatricák és a vászonképek. Ajándéknak is tökéletesek. Szívesen ajánlom az oldalt ismerőseim körében is.
 
K. Gábor - Oroszlány
 
Töbször rendeltem Önöktől,pont az miatt mert, gyors a kapcsolat tartás,pontos le írást tartalmaz az oldal illetve a kiválasztott matrica, könnyű a felhelyezése bármilyen felületre, és azt kapom amit kinéztem illetve ami a képen van.
 
V. Ildikó - Budapest
 
Biztos, hogy az Önök matricáival szeretnénk díszíteni a falakat. A házirend sikert aratott. Amikor feltettük a közösségi oldalra a képet, a közeli barátaink este mind a katicamatrica.hu-t bújták. Nagyon tetszett mindenkinek az ötlet.
 
T. Gizella - Székesfehérvár
 
Minden nap fenn vagyok az oldalukon, figyelemmel kísérem az újdonságokat. A hírlevélnek is nagyon örülök, hiszen napra kész vagyok az újdonságokból.
 
Sz. Magdolna
 
Nagyon-nagyon szépek a matricák.Ötletesek,modernek,szépek.Biztosan fogok vásárolni.Már többször átnéztem az oldalt.
 
P. Csaba
 
Szerintem nagyon jó a weboldalotok és roppant jó fejek az ügyfélszolgálatnál. 
 
B. Dorottya - Debrecen-Nagymacs
 
Az oldal nagyon szépen rendszerezett, jól kialakított. Szuper az ajándék katicás matrica, amit a csomag mellé küldtök. A Facebook oldal szintén naprakész, nagyon jók a nyereményjátékok.
 
F. Ágota
 
Nagyon szeretem az oldalukat. Sok kreatív  matrica és kép áll a rendelkezésre, hogy otthonunkat szebbé tegyük és otthonosabbá. Nagyon szeretem a virágmotívumokat és mivel 3 fiam van a járműveket is előszeretettel nézegetem.
Cs. Nikosz
 
Nagyon sokrétű mindenki megtalálja a neki való matricát és dekorációt,a termékek a lakás bármely pontjának tökéletes díszei lehetnek. Én személy szerint az állatos falmatricákat szeretem legjobban.
 
T. Csaba - Szekszárd
 
Tisztelt KaticaMatrica, nemreg rendeletem Onoktol, tetszenek a matricak, kisse nehez volt felvinni a falra, de a gyerekeknek tetszik, az autora meg nem kerult fel.
 
J. Lászlóné - Kazincbarcika
 
Többször rendeltem már Önöktől falmatricát, melyek különleges díszei a lakásomnak. Minden megvásárolt termékükkel elégedett voltam, azt kaptam amit megrendeltem és olyan volt amire számítottam. Tetszik, hogy a különböző matricák sokféle szín közül választhatóak.
 
K. Krisztina
 
Az oldal nagyon jol atlathato, mar rendelesen torom a fejem csak meg a pontos meretet nem sikerult leirnom. Jol atlathato es jok az arak!!
 
K. Andrienn
 
Az én véleményem az, hogy nagyon rendben van ez az oldal. Széles a választék, áttekinthető, kedvező árak, ingyenes házhozszállítás. Remek.
 
L. Anikó - Szeged
 
Nekem nagyon tetszik az oldal gyönyörűek a matricák! Engem az otthon díszítése valamint munkámból adódóan az óvodába feltehető matricák érdekelnek. A jövőben a fiamnak szeretnék valami motorost a lányomnak pedig zenei témában matricát venni!Most főleg a családfákat nézegetem házassági évfordulóra. Nagyon örülök hogy régebben rátaláltam erre az oldalra!!Szuperek az akciók az ingyen szállítás lehetősége!Köszönöm a munkájukat és további sok sikert!
 
Cs. Nikolett
 
Nagyon tetszenek a foszforeszkáló illetve a krétával írható matricák. Nálunk jövőre lesz aktuális a kislányunk szobájának elkészítése, mert olyanra szeretnénk a szobát csinálni ami neki tetszik. Amit én még a lakásunkban eltudnék képzelni, az megtalálható Önöknél.
 
H. Anikó 
 
Tetszik az oldal. Jó termékek, megfelelő áron. Minden téma érdekel, ami az oldalon van.
K. Zsuzsanna
 
Nagyon tetszik az oldal és megrendelt matricáim is nagyon jól mutatnak a gyerekszobában!
 
B. Adrienn - Ács
 
Az oldallal kapcsolatosan annyit tudnék mondani, hogy szuper, nagyon jól ki lehet igazodni. Szerintem nagyon szép és ötletes matricákat lehet kapni tőletek, mindenféle igényű embernek van választék.
 
V. Balázs - Mályi
 
 Az oldal nagyon jó, könnyű rajta eligazodni, átlátható. Eddig még csak autós és falmatricát volt szerencsém beszerezni de meg vagyok elégedve a minőséggel!
 
L. Renáta - Debrecen
 
Nem rendelek önöktől napi rendszerességgel,de ha tehetném sűrűbben rendelnék! A választék szerintem nagyon jó és egyre bővül! Minőségi szempontból megint csak nem tudok építő ötlete adni,mert teljesen elégedett vagyok. A rendelés lebonyolitása gyors,a kollégák pedig kedvesek,a futárokat is bele értve.
 
V. Klaudia - Tata
 
Első matricámat ajándékba kaptam, legutóbb meg pont én rendeltem ajándékba matricát :) Amit ajándékba kaptam nagyon szeretjük cica máinám lévén pont cicás matricát kaptam :) Nagyon egyszerű volt a felrakása, és nagyon jól mutat a falon :) Mikor rendeltem a honlap nagyon egyszerű, átlátható, és könnyű használni, mindent könnyen meglehet találni rajta.
 
H. Adrienn
 
Nagyon tetszik az oldal, mindig szívesen nézegetem a hírlevelet és tervezgetem, hogy a tavaszi festés után majd melyik matricával dobom fel a lakást. Engem a nonfiguratív ábrákat szoktam figyelni.
 
K. Tünde
 
A rendelt matricát imádtam, maximálisan nem voltam vele elégedve, és persze a felrakása is szuper, pofon egyszerű volt. Amennyire féltem tőle, hogy nem fog sikerülni, elrontok valamit, és akkor már nem tudok rajta javítani, ezzel szemben nagy sikerélményt nyújtott. A végeredmény pedig teljesen elkápráztatott, mert iszonyúan jól mutat a falon. És ami a lényeg, hogy már több ismerősöm is látta, és megadtam nekik az oldal nevét és már ők is rendeltek matricát.
 
R. Marianna - Szeged
 
Tetszenek a termékek, amelyeket eddig vásároltam, mind kifogástalan minőségben és gyorsan megérkeztek. Nagyon kedves hölgy szokott felhívni a központjukból is  egyeztetésre, ez is ritka tapasztalat.
 
H. Rolandné
 
Nagyon ötletes az oldal nagyon választékos ötletes témák minden  téren ,kimerített ötlet tár új és új mindig megújuló megjelenéssel ha lesz egy saját lakásom biztos hogy mindegyik helységet és magamat megörvendeztetem majd a palettából.
 
R. Henriett - Sátoraljaújhely
 
Nagyon tetszik az oldal,sok jó  ötletet lehet meríteni hogyan dobjuk fel az otthonunkat. Lehetne több  vagy nagyobb akció, hogy az új  vásárlókat jobban motíváljátok. Én  foszforeszkálós csillagokat rendeltem tőletek,  imádjuk  a gyerekekkel. Könnyebb  az alvás a csillagos plafon alatt:) Engem főleg a gyerekszobába való  matricák érdekelnek, és  szeretem ezeket a sötétben  világítokat!
 
B. Éva - Miskolc
 
Egy befalazott ajtó dekorálásához kerestem falmatricát kb. két éve, így akadtam az oldalra. ( a megrendelt fa azóta is széles körű tetszést aratva díszíti irodám falát ). 
 
H. Anna - Budapest
 
Szerintem az oldal nagyon rendben, mindnet meg lehet talani rajta. A regisztracio es a rendeles is nagyon egyertelmuen van megszerkesztve. 
 
V. Zsuzsi
 
Nagyon tetszik az oldal! Egy poniképet már rendeltem ajándékba.
 
G. Szemirámisz - Tetétlen
 
Még csak egy alkalommal tudtam tőletek rendelni, ami nagyon könnyen, egyszerűen ment. a telefonos ügyintéző is nagyon kedves volt. A termék, amit rendeltem egyszerűen tökéletes, a párommal a közös, leendő nappalink falára tervezzük majd feltenni :) 
 
K. Melitta
 
Az oldal nagyon kreatívan van elkészítve, minden fontos információt meg lehet rajta találni, ugyanakkor nagyon nagy a választék termékeket illetően. Én nemrégiben rendeltem egy violinkulcsos falimatricát, ami épségben megérkezett hozzám, és azóta is itt tündököl az íróasztalom felett. Tökéletes állapotban van még mindig, pedig véletlen ráspricceltem egy kis vizet, de semmi baja nem lett tőle..
 
L. Viktória - Budapest
 
Nagyon elégedett vagyok. Emlékeink fája matricát rendeltem.
K. Emese
 
Nekem sikerült egész szépen felragasztani a matricát,sok féle kapható és szín választék is van,ez jó.
 
B. Szilvia
 
Egy fárasztó nap után engem pillanatok alatt felüdít már az is, ha csak nézegetem a gyönyörűségeket az oldalatokon. A falmatricák a kedvenceim, de rengeteg jó ajándékötletet is találtam Nálatok (laptopmatrica, autós matrica). Az árakat elfogadhatónak tartom, szívesen ajánlottam már az oldalt olyan ismerőseimnek akik szintén szereti a szépet...Köszönöm!
 
G. Katalin - Budapest
 
Nagyon praktikus, felhasználó barát az oldal. Szívesen nézegetem a rengeteg féle matricát. A termékeik színvonalasak, jó minőségűek. Több havi "használat" után is hibátlanok. Jó ötlet, hogy saját képeimből is készülhet matrica.
 
B. László - Budapest
 
Vidám színvilágú, nem túlzsúfolt és felhasznalobarat. A termekeitek jó minőségűek, alapos és egyértelmű a hozzájuk "adott" videó. A termekpaletta szerintem elég szeles, illetve nagyon szimpatikus, hogy sokféle szín és méret közül lehet választani, illetve hogy ingyen (és gyorsan) kiszallItjatok a termeket. 
 
Cs. Dávid - Tibolddaróc
 
Nagyon jó az oldal felépítése, pozitív a szin és méret választhatóság.
 
J. Tímea - Szekszárd
 
Örömmel írok önöknek, mert nagyon hasznosnak találom a honlapjukat. Nagyon sok ötletes falmatricát találni és praktikusan ki lehet vele egészíteni a lakás számos részét. Még praktikusnak is tűnnek ahogy a környezetbe életre kelnek, keltik a tárgyakat.  Kifejezetten előnyösnek találtam, hogy szinte az összes terméknél nagy választék van mint méret mint szín esetében.
 
R. Mónika - Zalaegerszeg
 
Nagyon sok témát körülölelnek a termékek, így nagyon sok mindent lehet választani.Én ajandékba kaptam egy foszforeszkáló matricát, es nagyon meg voltam vele elégedve, mert könnyen felrakható és nem esik le.
 
B. Lajos
 
Szerintem egy profi oldal a Tiétek, áttekinthető és megfelelően tematizált és széles a választék. 
 
N. Gabriella
 
Jelenleg kulfoldon vagyok, de alig varom, hogy nyaron hazamenjek es rendelhessek egy csomo katicamatricat. :) Szerintem szuper a honlap, lenyugozo a valasztek es jok az árak is. Még egyedi matricakat is lehet rendelni! Nem tudok semmi negativat mondani. :)
 
G. Magdolna - Zákányszék
 
Már rendeltem a honlapról, nagyon meg voltam elégedve a honlappal, a kiszallitas a megbeszélésünk szerint történt.
 
J. Ágnes - Pomáz
 
A termékekkel elégedett voltam,amit eddig kaptam.Nagyon tetszettek a pillangok! ;) És a kedves kis ajandékmatrica tett rá még egy lapáttal. :)
 
K. Barbara - Velence
 
Sajnos eddig egyszer rendeltem még, de a megrendelt termékről csak jót mondhatok. Tartós és gyönyörű kiegészítője a laptopomnak.
 
L. Mónika - Nagykanizsa
 
 Elégedett vagyok a rendelt életfa matricával. Már keresem a következő matrica helyét. A termék a megfelelő csomagolásban érkezett. Korrekt kiszolgálást kaptam.
 
 
N. Vivienn - Gyula
 
Én magam is rendeltem már az oldalról és meg kell jegyeznem a termékek kiváló minőségét. A weboldal áttekinthetőségét nem is lehetne jobban megszerkeszteni. A magam ízlése, hogy is mondjam elég szerteágazó de még így is megtalálom könnyedén azt amit szeretnék. Mivel van lehetőség arra, hogy egyedi matricát is készítsenek  így elég ennyi az oldalra. Így mindent összefoglalva remek munkát végeznek! :)

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook