Forró kávé

3.348Ft

Típus:
ST0949Testreszabás:


Leírás

 

"Itt van most a Forró kávé nevezetű falmatrica, amely remek dísz lehet úgy az otthonodban, mint akár egy kávézóban. Ez pont az az ábra, amely közterületeken is remekül megállja a helyét és nagyon jó hangulatot teremt.
 
Ha az otthonodba szeretnél egy ilyet, akkor az a nappaliba nagyon ajánlatos, hiszen mindig mikor oda belépsz, akkor egyből éberebb leszel, hiszen a kávé látványától felébredsz – de ha esetleg nem is, akkor leglább eszedbe juttatja, hogy igyál egy kávét. Ez nem csak fekete színben létezik, hanem másik 35-ben is, így ha a nappalidban a piros vagy éppen a zöld szín dominál, akkor sem kell elkeseredj, hiszen személyre szabottan egy olyat fogunk Neked leküldeni. Gondolj csak nyugodtan bele, hogy mennyivel több élet lenne az otthonodban, ha egy ilyen dekor falmatrica díszítené bármelyik faladat is.
 
Ha sikerült magad meggyőzd, akkor siess, hiszen nem biztos, hogy a készlet mindig is elérhető lesz, márpedig ha te ragaszkodsz ehhez az ábrához, akkor muszáj lenne minél hamarabb egy döntést hoznod ebben az ügyben. Szeretnénk, ha az otthonod olyan lenne, ahol remekül érzed magad és kiegyensúlyozott lehetnél. Ehhez szeretnénk most valamelyest hozzájárulni. Hidd el, hogy ez remek ötlet!
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook