Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás és fizetés

 

A termékek minden rendelésnél Futárszolgálattal ( TOF - Trans-o-flex futárszolgálat ) lesznek házhoz szállítva. Ahhoz, hogy a szállítás bonyodalom mentes legyen, kérjük minden esetben a pontos címet és postakódot, és helyes elérhetőséget adjon meg.

Szállítás előtt minden kliensünkkel felvesszük a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, az adatok egyeztetése és a szállítás esedékességéről való tájékoztatás érdekében.

Szállítás költsége 1299Ft, az összeg tartalmazza az ÁFÁ-t (27%) és minden egyéb díjat/felárat.

Amennyiben 14.999FT fölött vásárol, ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt termékeket egész Magyarország területén!

 

Nemzetközi szállítást is vállalunk, itt minden esetben csak előreutalás után tudjuk a termékeket legyártani, és minden rendelésnek/lokációnak egyedi árat kalkulálunk, amit a klienssel előre lekommunikálunk.

Amennyiben a megrendelőnek különleges igényei vannak a szállítást illetően, a többletköltségek a megrendelőt terhelik.

KÉRJÜK A RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSÉNÉL OLYAN CÍMET ADJON MEG, AHOL A CSOMAGOT ÁT TUDJA VENNI VALAKI 9 ÉS 17 ÓRA KÖZÖTT!

Amennyiben a  fizetésnél utánvétes módot választott ki akkor a megrendelt termék(ek) árát átvételkor kell fizetni a futárnak. 

Ha utalásos fizetést választott, az esetben pedig utalnia kell a rendelés végelesítésben kapott bankszámlaszámra.

 

Visszaküldött csomagok esetén az újabb kiszállítási költségek a megrendelőt terhelik.

A szállítás 1- 5 munkanapot vehet igénybe, a megrendelt termék(ek)től függően.

 

Választható szállítási lehetőségek:

TOF - trans-o-flex - 1299 Ft  - 24/48 órás garantált kiszállítás.  ( Figyelem, a kiszállítás idejét a feladástól kell számolni, és nem a rendelés leadásától! )

Az esetek 99.5%-ban 24 órán belül kézbesítik a feladott csomagok.

Előnye: Rugalmasak nagyon, gyors ügyintézés. A futár többször megkisérli a csomag kiszállítását, illetve az automatikusan kiküldött értesítő SMS-ben a futár telefonszáma is megtalálható! 

A cégről:    Az 1997-ben alapított, majd az Osztrák Posta által 2007-ben a Merland Expresszel együtt felvásárolt, csomaglogisztikára specializálódott Road Parcel a német trans-o-flex Schnell-Lieferdienst GmbH & Co. KG arculati elemeit átvéve csatlakozott 2009-ben a trans-o-flex Logistics Group-hoz – ezzel a lépéssel az Osztrák Posta a kelet-európai régióban működő leányvállalatai közül elsőként Magyarországon vezette be a combi-freight logisztika meghatározó képviselőjeként ismert márkanevet.
Közel 4 éve trans-o-flex néven működve garantált időn belül, gyűjtőfuvarozási rendszerben továbbítunk ügyfeleink számára dokumentumokat, kereskedelmi árukat és egyéb küldeményeket
Cégünk a 40 kg-nál kisebb tömegű, megcímzett és egyedileg azonosítható, kézzel mozgatható csomagok kézbesítése mellett a raklapos áruk ugyanazon hálózatban történő szállítását is vállalja. A napi 15 000 belföldi küldemény másnapi kézbesítéséért 16 fős ügyfélszolgálatunk mellett, több mint 270 futárunk felel.

További információk: http://www.tof.hu/

----

* Amennyiben meggondolta magát és él a 14 napos visszaküldési jogával, az esetben a visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőket terheli. Amennyiben mi küldünk futárt a termékért a kiszállítás díja egységesen 2900 Ft./ kiszállítás ( ÁFA-val ). 

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook