Kickbox - Falmatrica / Faltetoválás

4.499Ft

Típus:
ST0343



Testreszabás:


Leírás

 

"A kickbox egy olyan sport, amely ketté osztja a társadalmat, hiszen az emberek vagy szeretik azt vagy nem. Ha Te ahhoz a kategóriához tartozol, akik szeretik, akkor most biztosan nagyon megörülsz annak az ajánlatnak, amit azonnal bemutatunk. A minta képen egy remek momentumot láthatsz, méghozzá azt, amikor két versenyző egymásnak esik. Ez lehet a Te falad lemásolhatatlan dísze is – persze csak is akkor ha akarod.
 
Miről is van szó? Arról, hogy falmatrica formájában most ezt egyszerűen megrendelheted tőlünk – természetesen olyan kivitelben és olyan színben, amelyet Te magadnak elképzelsz. Ha ez az ötlet tetszik Neked, akkor nem kell félned attól, hogy Te ezt biztosan nem tudod felszerelni és nem lesz jó a faladra, hiszen roppant egyszerű annak a felhelyezése és mivel 5 méretben kapható, ezért azok közül valamelyik biztosan Neked is jó lesz majd. Lehet, hogy ilyesmire nem gondoltál még, de érdemes belegondolnod, hogy ha egy ilyen faltetoválást felrögzítenél a faladra, akkor milyen egyszerűen változtathatnál az egész szobád hangulatán. Egyszerű a képlet, hiszen nincs különösebb utána járás, drága postázási költség vagy éppen nehéz felszerelés.
 
Mindent úgy alkottunk meg, hogy Neked csak is annyit kelljen tenned, hogy élvezed a végterméket és profitálj abból, hogy ilyen egyszerű lépéseket megtéve is egy új életet vihetsz be a szobádba.
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook