3.500Ft

Típus:
ST0062

Még nem lett értékelve.
Legyen Ön az első! :-)

Írja meg véleményét

Testreszabás:


Leírás

 

"Szeretnéd, ha a szobád a régi időket idézné vissza? Ez nem egy lehetetlen dolog, hiszen most itt van a “Stílusos oldtimer autó”, amelyre csak rá kell pillantanod és azonnal egy harminc évvel korábban érezheted magad. Van, aki kimondottan szereti a régiségeket és ezek az emberek minden ilyesmire nagyon nagy szeretettel figyelnek fel. Ha azt akarod, hogy Neked is legyen egy ilyen matricád, akkor azt felénk jelezd.
 
Hogyan is működik ez az egész? Roppant egyszerű, hiszen kár is lett volna most olyan módot kitalálni, amely sok mindenkinek megtévesztő vagy bonyolult. Neked csupán ki kell választanod a faltetoválást – jelen esetben ezt a régi időket idéző járgányt -, ki kell találnod, hogy milyen színben néznéd szívesen – hiszen hosszú ideig fogja a faladat díszíteni – és végül, de nem utolsó sorban, a matt- vagy éppen fényes jellegét kell eldöntsd. Ilyen egyszerűen megalkothatod most a saját szobád hangulatát, anélkül, hogy azt egy másik színre festenéd át vagy, hogy a bútorokat lecseréld ott.
 
Ne felejtsd, hogy ez nem csak otthonok esetében alkalmazható, hanem gyakorlatilag bárhol, ahol száraz és szilárd falat találsz, hiszen oda mind – mind felvihető ez a dekorációs elem.
 
"

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook