Elektromos gitár - Falmatrica / Faltetoválás

4.099Ft

Típus:
ST0502Testreszabás:


Leírás

Az elektromos gitár már nagyon régóta sugallja a kemény zenét, amelyet rock-nak nevezünk már nagyon régóta, és amely millió embert késztetett arra, hogy behódoljanak ennek a zenei iránynak, amely nem csak nagyon önkifejező volt sok esetben, hanem az emberek lázongó, kirobbanó személyiségét tudta és mai napig is képes sikeresen a felszínre hozni, és ez által még több ember rajongását szerzi meg. 

 
Ennek a stílusnak a hevében számos fiatal kísérletezi meg az elektromos gitár használatának elsajátítását, illetve annak helyes megszólaltatását, amelynek következtében sokan már rock zenésznek vallják magukat.  
 
Tény és való, hogy az elektromos basszus gitár hangja sok női szívet ejtett már rabul, melynek következtében még inkább késztette a fiatalokat arra, hogy még több dalt tudjanak azon lejátszani, és való igaz az is, hogy aki a zenei világban ki tud igazodni, az egy igazán mély érzésű ember, még ha a felszínen egy nagyon kemény arcát is mutatja, ám amikor megnyílik, egy nagyon szeretnivaló személyt ismerhetsz meg.
A rock zene annál sokkal többet képvisel, mint a tombolás, így ha ilyen falidekort látsz kávézókban vagy fiúk, férfiak hálójában, akkor biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz. 
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook