The Rolling Stones - Falmatrica / Faltetoválás

5.299Ft

Típus:
ST1022Testreszabás:


Leírás

 

"Nincs olyan ember, aki ne ismerné a “The Rolling Stones” című együttest. A világon mindenfele óriási rajongó tábora van ennek a zenekarnak, amelynek a kinyújtott nyelv a szimbóluma és amelyet mindenki ismer. Gyere, hiszen Te is rendelhetsz most ilyen falmatricát, de most nem csak a kinyújtott nyelveken lesz a hangsúly, hanem az egész bandát tartalmazza ez a faltetoválás.
 
Egy igazi belevaló és fiatalos zenekarról van szó, akik mindent megtesznek azért, hogy a legjobb formájukat hozzák és a világnak mindig is megadják azt, amit az elvár tőlük. Ez egy remek díszítő elem lehet a Te szobádban is – vagy ha esetleg van egy olyan barátod, akiről tudod, hogy rajong ezért az együttesért, akkor mindenképp szerezz be egy ilyen dekorációs elemet neki. Biztosan le lesz attól majd nyűgözve, csak arra figyelj oda, hogy jó méretet válassz ki, hiszen az egy lényeges dolog.
 
Nagy örömet szerezhetnél ezzel egy olyan embernek, aki nagyon oda van ezért a témáért vagy csak egyszerűen saját magadnak, hiszen olyan szobád lehetne, amelyből mindig is árad a fiatalság és a jó kedv. Gyere, hiszen itt a helyed, mivel rendelhetsz tőlünk most olyan eszközt, ami a kedvedre nagyon pozitív hatással tud lenni.
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook