Elvis Presley - Falmatrica / Faltetoválás

4.799Ft

Típus:
ST1125Testreszabás:


Leírás

 

"Költöztesd be Elvis Presleyt gitárjával nappalidba, és így egy egyedi és stílusos teret alakíthatsz ki magadnak! Talán nincs is olyan ember ezen a földön, aki ne ismerné a zenekultúra királyát, ugyanis csak így szólították: A Király! Elképesztően táncolt, zenélt, énekelt, és még csak nem is nézett ki rosszul! Még ma is rengeteg ember, zenész tekinti őt példaképének, és annál több művészre volt hatással. Lemezeit egyre többen veszik meg, hiába távozott már el az élők sorából! Népszerűsége soha nem fog lankadni, hiszen olyan zenei stílusban játszott, olyan dalokat szerzett, amelyekre öröm volt táncolni, vagy a legjobban lehetett sírni. 
Azok számára ajánljuk ezt a faltetoválást, akik értékelik alkotását, és minőségi zenét hallgatnak! Legfőképp szórakozóhelyek vagy kávézók falára képzelhető el, de akár lakásba is lehet alkalmazni dekorációs elemként, vagy akár rajongásod kifejezéseként!
 
Ezt a matricát is ugyancsak 36 színben lehet megrendelni. Ajánlatunk szerint a legjobban a fekete illik hozzá, világos felületen, de ki lehet próbálni akár egy pirosat is vagy fehéret egy sötétebb falon!"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook