Gördeszkázó fiú - Falmatrica / Faltetoválás

4.199Ft

Típus:
ST1084



Testreszabás:


Leírás

 

Ez a remek fiú a gördeszkán a legjobb ajándék lenne egy fiú szobájába felragasztva. Szinte bármilyen korhoz illik. Ezen kívül remekül mutatna ez a faltetoválás szórakozóhelyek, kávézók falán, ahol hasonló tematika működik. Persze edzőtermek vagy akár fedett sportpályák falán is el lehet képzelni ugyanis manapság ez az egyik legnépszerűbb sport a fiatalok körében.
 
36 különböző színben választható így lehetőséged van olyat vásárolni, ami a legjobban illik a te faladhoz, például egy fehér falra már nem csak fekete matricát lehet ragasztani, hanem lilát vagy akár kéket, amely neked a legjobban tetszik. 
A fali matrica alkalmazásához, mint dekoráció nem szükséges más mint sík és száraz felület, és mivel tőlünk 5 méretben rendelhető meg bármelyik, így ez is, szinte bárhova fel lehet ragasztani, ha van egy kis szabad hely a falon, vagy el szeretnél tüntetni akár egy kis foltot! Ez a skateboardos gyerek remek motiváció lehet, amellett hogy dekorációként is nagyon jól működik, ugyanis dinamikát, életerőt és sport szeretetet sugároz, mindamellett, hogy egy kellemes, vidám hangulat járul hozzá. Ajándékozhatod, vagy akár saját lakásodat is díszítheted vele, mindenképp sikered lesz!
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook