Síbajnok - Falmatrica / Faltetoválás

4.299Ft

Típus:
ST0156



Testreszabás:


Leírás

 

"Hogy tetszik a Síbajnok nevezetű falmatricánk? Szerintünk nagyon ötletes és a mozgást kifejező ábra egy folytonos életet fog majd hozzád is elvinni. Bármikor is nézel majd a falra, mindig átéled azt az élményt, amit az ember a síelés közben tapasztal meg. A felragasztása egyszerű és a látvány pedig rendkívül sportos. Nyilvánvaló, hogy a sportoló épp lefelé tart egy dombról és épp ez a momentum lett megörökítve.
 
Sok más pozícióban is ábrázolhattuk volna a síelő embert, de úgy gondoltuk, hogy ez a legmarkánsabb pillanat, amelyet mindenki nagyon szeret majd. Ha úgy gondolod, hogy ez Neked is tetszik, akkor azt ajánljuk, hogy azonnal vedd is a centist, hiszen csak is a falat kell lemérd, ahová szeretnéd felragasztani és rendelhetsz is. A színekkel sem lesz gondod, hiszen azok egy olyan széles választékkal tárulnak eléd, hogy biztosan találsz olyat, amely viszi nálad is a pálmát. Minden passzol, minden tiszta és a még az ára sincs az egekben! Igen, a mi oldalunk egy olyan honlap, amellyel nem találkozol minden nap.
 
Mi a helyedben azonnal megragadnánk az alkalmat és megterveznénk a szobád legújabb arculatát, melyhez nálunk kapsz majd eszközt, mellyel azt ki is vitelezheted."
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook