Művészet és zene - Falmatrica / Faltetoválás

4.599Ft

Típus:
ST0452Testreszabás:


Leírás

 

"A művészet és zene kedvelők figyelmébe ajánlanám ezt a matricát. Ezen a dekor elemen két motívum található, jól felismerhető hogy az egyik zenész alak, a másik pedig egy zene kedvelő. Ez a matrica dekoráció akár a halószobába is rakható, azonban a legjobb helye mindenképpen ott lehet, ahol a baráti társaság összegyűl, vagyis a nappaliban. A kanapéval szemben a tv fölött, vagy épp a kanapé felett is nagyon hangulatos hatású lehet.
 
Mindenképpen ajánlott egy színesebb változatot felragasztani, így a falszínhez kombináljuk hozzá a lehető legdekoratívabb és esztétikusabb színt, mielőtt megrendeljük. A nappali méretétől függően válasszuk ki a díszítő elem méretét, nézzük meg hogy a dekorálandó felület mekkora, és milyen méretű matricára is van szükségünk.
 
Egy karaoke bárba, vagy egy zenés, táncos összejövetel helyszínén is kiváló dekorációs elemként szolgálhat. Száraz sík felületre könnyedén ragasztható, azonban nedves és egyenetlen falfelületen szinte lehetetlen, és nem is ajánlatos felragasztani."
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook