Oszló

7.198Ft

Típus:
ST1981Testreszabás:


Leírás

Utazni jó! Visszaemlékezni a legjobb élményekre még jobb! Voltál már Oszlóban?

Aki járt már Oslo-ban, az tudja, hogy ez a fővárosa a képtárak, múzeumok, üzletek, éttermek és az éjszakai élet varázslatos keveréke. A természet szívében levő város számtalan pihenni vagy bulizni vágyó túristának adott szállást.

Tudtad-e, hogy Oslo területe 454 négyzetkilóméter, amiből 242 négyzetkilóméter erdő. Itt bőven van lehetőség kirándulni, túrázni a természet lágy ölén.

Hogyan tudnád még jobban feldobni nappalid hangulatát? A kreativitásnak és az emlékeknek ne szabjunk határt! Pótoljuk ki a falmatricát saját fotókkal, szuvenírekkel, egy étkezési számlával vagy turisztikai látványosságok belépőivel. Ezeket az emlékeket ne raktározzuk el a fiókba. Csatoljuk, ragasszuk, akasszuk őket kedvenc városunk falmatricájára, hogy minden szép emlék egy helyen legyen - máris visszarepít téged Oszló szívébe! Ha pedig még nem jártál ebben a gyönyörű városban, útra fel!

 

Ha esetleg kedvenc városod nem találod termékeink között, írj bátran az egyedi@katicamatrica.hu e-mail címre és mi elkészítjük neked!

 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Nemrég nézted :-)

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook