9.298Ft

Típus:
ST1962Testreszabás:


Leírás

Utazni jó! Visszaemlékezni a legjobb élményekre még jobb! Voltál már Londonban?

Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságon belül, és a legnagyobb városi terület az Európai Unión belül. Londonban sokféle népcsoport, kultúra és vallás találkozik. Csak a város területén 300 nyelvet beszélnek. Számtalan világhírű turisztikai látványosság található itt, mint például a Tower of London, Westminster – palota, Big Ben, Wembley stadion vagy akár a London Eye.

Tudtad-e, hogy törvény szerint illegális meghalni a Westminster Kastélyban? Fura törvényeik vannak.

Hogyan tudnád még jobban feldobni nappalid hangulatát? A kreativitásnak és az emlékeknek ne szabjunk határt! Pótoljuk ki a falmatricát saját fotókkal, szuvenírekkel, egy étkezési számlával vagy turisztikai látványosságok belépőivel. Ezeket az emlékeket ne raktározzuk el a fiókba. Csatoljuk, ragasszuk, akasszuk őket kedvenc városunk falmatricájára, hogy minden szép emlék egy helyen legyen - máris visszarepít téged London szívébe! Ha pedig még nem jártál ebben a gyönyörű városban, útra fel!

 

Ha esetleg kedvenc városod nem találod termékeink között, írj bátran az egyedi@katicamatrica.hu e-mail címre és mi elkészítjük neked!

 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook