7.198Ft

Típus:
ST1978Testreszabás:


Leírás

Utazni jó! Visszaemlékezni a legjobb élményekre még jobb! Voltál már Athénban?

Görögország fővárosa, Athén, mintegy 5000 éves történelmével a világ egyik legöregebb városa. Közel 3000 éven keresztül folyamatosan voltak lakosai. Aki Athénra gondol, annak egyből eszébe jut az Akropolisz, az olimpiai játékok vagy a tény, hogy Athént tartják a nyugati civilizáció bölcsőjének.

Tudtad-e, hogy jelenleg is Görögország a világ harmadik legnagyobb olíva olaj gyártója? Állítólag vannak olyan olívabogyó fák, melyeket még a XIII. század elején ültettek és még mindig teremnek! Húha!

Hogyan tudnád még jobban feldobni nappalid hangulatát? A kreativitásnak és az emlékeknek ne szabjunk határt! Pótoljuk ki a falmatricát saját fotókkal, szuvenírekkel, egy étkezési számlával vagy turisztikai látványosságok belépőivel. Ezeket az emlékeket ne raktározzuk el a fiókba. Csatoljuk, ragasszuk, akasszuk őket kedvenc városunk falmatricájára, hogy minden szép emlék egy helyen legyen - máris visszarepít téged Athén szívébe! Ha pedig még nem jártál ebben a gyönyörű városban, útra fel!

 

Ha esetleg kedvenc városod nem találod termékeink között, írj bátran az egyedi@katicamatrica.hu e-mail címre és mi elkészítjük neked!

 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook