3.899Ft

Típus:
ST0025Testreszabás:


Leírás

 

"Egy nőtlen férfi otthonában elengedhetetlen a szexualitást sugalló képek és dekorációs tárgyak. Ha nem szeretné hogy túl sok intimitást mutasson egy kép, akkor ez a matrica nagyon jó választás lehet akár a hálószobában, akár a nappaliban. Egy gyönyörű női alakot láthat viszont, azonban a rajta körben elhelyezkedő stóla sokat sejtető ugyan, mégis a kényesebb intim részeket eltakarja.
 
Szépségszalonokban is nagyon jól néz ki, valamint olyan helyekre is ajánljuk, ahol több egyedülálló férfi is megfordul. A matrica felragasztása nagyon egyszerű és gyorsan elvégezhető, a hátoldalán lévő védő fólia lehúzásával már azonnal fel is ragasztható a kívánt falfelületre. Minden színben ajánlott, azonban a ragasztandó falfelület színétől jelentősen el kell ütnie a matrica színének, hogy igazán kirívó legyen és a megfelelő hatást érje el.
 
Minden faltípusra felhelyezhető, azonban arra ügyelni kell, hogy nedvesség mentes sík felületre ragasszuk fel a dekorációs elemet, hogy biztosan megtapadjon a felületen."
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook