2.949Ft

Típus:
ST1100Testreszabás:


Leírás

 

"Ez a frekvencia jel rengeteg jelentéssel bír, de igazából az a fontos hogy te miért választod ezt, és hogyan kapcsolódik hozzád. Általában az élet folyásához kötik, abban az értelemben ahogy látható az EKG gépeken a szív verésének üteme, így akár azt is jelentheti, hogy amíg élünk addig jó helyzetben vagyunk. Remekül mutathat bárhol a lakásban, hiszen motiváló ereje is lehet, de leginkább a fürdőszobába vagy akár a hálószobába ajánlott.
 
Mivel egy egyszerű de komplex jelentéssel bíró jelről van szó, ezért szinte bármilyen színben fel lehet vinni a falra, általunk talán a fekete és a vörös a legajánlottabb, de összesen 36 szín közül lehet választani. 
A szín milyensége legfőképp a fal, vagyis a háttér színétől függ, tehát erre is figyelni kell. Egy dinamikus, harmonikus és rendkívül egyedi falmatricára tehetsz szert ha erre a típusra esik a választásod. Az emberek ritkán választják ezt, ám ha te úgy érzed hogy igazán kötődhetsz hozzá és van számodra jelentése, vagy egyszerűen remekül nézhet ki lakásod falán akkor válaszd ezt. 5 különböző méretben rendelhető meg, de kis mérete miatt előnyös, vagyis szinte bárhova fel lehet tenni, akár még íróasztalunk lapjára is oda lehet ragasztani. "
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook