6.599Ft

Típus:
ST0656Testreszabás:


Leírás

 

"A kocka el van vetve! És nem is egy hanem, mindjárt kettő! Választhatod a nagy kínálatból ezt a fali matricát is, mely két kockát ábrázol egymásba mosódva, vagyis kapcsolódva. A dobókockáknak több jelentése is ismert, de a legnépszerűbb talán a szerencse, a sors, a kiszámíthatatlanság, mindaz, ami azokhoz a játékokhoz társul, amelyekhez szükség van dobókockára is. Különösen ajánljuk hálószobák vagy nappalik falára, esetleg férfiak lakására, de akár fiatal párok is felragaszthatják valamelyik falra új otthonukba a szerencsét jelképezve.
 
Ez a matrica megvásárolható 36 különböző színben, attól függően legfőképp, hogy milyen színű felületre szeretnéd felvinni, illetve 5 méret közül választhatsz. 
Kedves, sőt vidám hangulatot csempészhet otthonodba, a szomorúságot mindenképp elfelejted ,ha erre a képre nézel. Lehet akár ajándékba is vásárolni ugyanis érdekes, stílusos kinézetet biztosít annak a lakásnak vagy helységnek ahova ezt felragasztják. Bármilyen sík, száraz felületre felragasztható és csupán transzfer fólia szükséges hozzá, vagyis nem szükséges szakember hozzá, hanem te is meg tudod csinálni egyedül, bármilyen segítség nélkül, így erre nem kell pénzt kiadni!"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook