3.599Ft

Típus:
ST0225Testreszabás:


Leírás

 

"Van most egy olyan falmatricánk, amelyre biztosan Te is azonnal rábólintanál. Melyik az? A neve nem más, mint a “Dj és zene”, amely igazán jó hangulatot kölcsönözhet, akár egy szórakozóhelynek is, hiszen ha annak a falát egy ennyire érdekes dísz ékesítené, akkor biztosan sokan megszeretnék azt.
 
Akárhová is akarod azt felrogzíteni, mindenhol megteremthető az a felület, amelyre stabil módon felviheted, hiszen csak is annyit szabunk meg, hogy száraz és stabil burkolat legyen, amire azt felteszed. A színt és a kivitelt – matt vagy fényes -, mind Te határozod meg, hiszen Te vagy a vásárló, akinek minden kívánságát teljesítjük. Aki DJ-ként dolgozik, az biztosan nagyon szívesen látna viszont a falán ilyen ábrát, de nem kell ahhoz a szakmád ez legyen, hogy ez megtetszedjen Neked. Bátran válaszd ki a kedvenc színed alapján, hogy milyen formában is lenne arra szükséged és mi máris leküldjük azt Neked. A szállításért sem kell semmit sem fizess, hiszen ez most ajándék a mi részünkről – teljesen függetlenül attól, hogy az országon belül melyik városba is kéred. Ez túl jó ajánlat, hogy arra ne mondj igent és csak úgy hagyd elszállni. 
 
Mi azt mondjuk, hogy bökj rá arra, ami a legjobban tetszik, hogy minél hamarabb szerelhesd is fel a faladra azt, amelyik levett a lábadról.
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

A(z) KaticaMatrica.hu megtalálható a GLAMI.hu-n

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook