Volkswagen bogár

4.599Ft

Típus:
ST0443Testreszabás:


Leírás

 

"Nincs olyan ember, aki ne ismerné a Volkswagen bogár autót, hiszen az régebben óriási sikernek örvendett a maga egyedi formájának köszönhetően. Ha arra mindig is vágytál, de sosem adódott az meg Neked, akkor most teremtsd meg falmatrica formájában, hiszen roppant egyszerűen elérheted most ezt. Aki az autókat szereti, annak biztosan megakad egyből azon a szeme és aki kimondottam a régi típusúakat szereti, az pedig nem is lép tovább ezen. 
 
Nagyon sok féle matricát választhatnál, de miért ne esne egy olyanra a választásod, amely egyedi és amire pillantva mindenki csak is pozitívan tud nyilatkozni? Ezek egyre inkább elterjedőben vannak a köztudatban és sokan megszeretik azokat, hiszen egy egyszerű-, de annál nagyszerűbb formája annak, hogy egy új színt hozz az életedbe. Ez egy klasszikus matrica, amely igaz, hogy inkább a fiúkat célozza meg, de a lányok között is biztosan akad olyan, aki nagyon kedveli ezt az aranyos autót. Árad belőle a játékosság – ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehetne letagadni, de ugyan akkor egy komoly- és tekintélyt megkövetelő járgánnyal állunk szemben.
 
Légy nyitott az új dolgokra, hiszen ezzel tudod a saját életedet szebbé tenni. Vásárolj fényes vagy éppen matt kivitelben; nálunk minden megoldható!
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook