Természet fája

3.999Ft

Típus:
ST0335Testreszabás:


Leírás

 

"A fa mindig is a természet közelségét képviseli és biztosan Te is nagyon szereted átélni a nyugalom érzését. De ahhoz, hogy ez megvalósuljon, muszáj kimozdulnod az otthonodból és elmenj egy parkba, ahol egy teljesen más érzés jár át Téged.
 
Eljött az ideje annak, hogy falmatrica formájában a saját otthonodban teremtsd meg azt a harmónikus környezetet, amely mindig is jó kedvet biztosít Neked és amely által a lelked megnyugodhat. Itt van a Természet fája, amelyet most számos színben megvásárolhatsz és a szobád falának egy új életet adhatsz azzal. Minden reggel mikor felkelsz, máris egy pozitív érzés fog ébredni benned és a napod is ez által könnyebben indul, mintha a szürke falakat kellene nézned. Gondold át, hogy mióta nem újítottál a szobádon és mennyire ráférne már egy stílusváltás, melyet a matt vagy akár a fényes változatú falra ragasztható matricákkal azonnal elérhetsz. Aki a szereti a természetet, az biztosan otthon is átélné annak lemásolhatatlan harmóniáját. Most Te is nagyon könnyen megteheted ezt, hiszen semmi sem akadályozhat meg Téged ettől.
 
A modern világhoz hozzátartozik a falak újítása is, ezért miért is festenéd le azt csak egy színnel, mikor remek ábrákat is varázsolhatsz most a faladra roppant egyszerűen?!
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook