Rózsa

4.599Ft

Típus:
ST0358Testreszabás:


Leírás

 

"Minden második nő kedvenc virága a rózsa, így ha kedvesedet meg szeretnéd lepni egy egyedi, sajátos ajándékkal, akkor ez a legjobb lehetőség rá. A rózsa faltetoválás remekül fog mutatni a hálószobában, vagy akár a nappaliban is. Mivel öt méretben érhető el, ezért biztosan megtalálod azt, amelyik illik arra a felületre is, amit te választottál ki. A rózsa nem csak a szerelem és a szenvedély jelképe, hanem a megpróbáltatásoké is, így ha azt akarnád üzenni, hogy legyen szó bármilyen problémáról, együtt közösen álltok vele szembe, és oldjátok meg, akkor ez egy remek választás lesz.
Ha a színválasztásra kerül sor, természetesen lehetőséged nyílik a hagyományos vörös színre is, ám véleményünk szerint egy kék vagy fehér dekorációt is ki lehet próbálni, így egyedibb és hangulatosabb lesz az adott tér! 
Lányok szobájában tökéletesen illik, de akár kávézókban is elképzelhető! Különböző méretekben elérhető, így nem csak a falat lehet vele feldobni és dekorálni, hanem akár asztalt vagy padlót is! Sík és száraz felületre van csak hozzá szükség! Matt vagy fényes kivitel közül, mi inkább a matt típust ajánljuk ebben a helyzetben, ugyanis így megmarad eredeti hangulata és nem is lesz túldekorált!"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook