Régi idők gépjárműve

6.199Ft

Típus:
ST0070Testreszabás:


Leírás

 

"Bizony azt mindenki tudja jól, hogy régebben nem úgy néztek ki az autók, ahogyan azokat manapság látjuk és nem voltak annyira felszereltek, mint azok, amelyek most megvásárolhatóak. Sok helyen találhatunk képeket a régi automobilokról és próbáljuk elképzelni, hogy milyen furcsa is lehetett azokban utazni. Ha Te is szeretnéd megtapasztalni annak az élményét, hogy milyen is lehetett az  maga valójában, akkor mi abban segíthetünk most Neked.
 
Nagyon egyszerű az egész, hiszen csak is egy faltetoválásra van szükséged, amelynek az a neve, hogy “Régi idők gépjárműve” és azzal máris azokba az időkbe repülhetsz vissza, amelyek számodra eddig csak is vágyként éltek az elmédben. Itt egy valóban életnagyságú matricát vihetsz fel a faladra, amely által megismerheted, hogy ezek a – manapság oldtimer-eknek nevezett – autók, hogyan is néztek ki. Ez nem csak egyszeri élmény lehet számodra, hanem minden nap megállhatsz a saját falad előtt és megcsodálhatod, hogy milyen is lehetett azokban az időkben élni, amikor is ez a gépjármű jelentette az emberek számára az egyetlen közlekedési formát.
 
Légy masabb, mint a többi ember – vagy éppen többi otthon – és alakíts ki magadnak egy olyan légkört, amelyre büszke lehetsz.
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook