Moskvitch

3.999Ft

Típus:
ST0129Testreszabás:


Leírás

 

"Gondoltál már arra, hogy a szoba faladat egy moszkvics-csal díszítsd ki? Tudnod kell, hogy azzal igazán visszarepülhetsz az időben és átélheted azokat a régi időket, amikor ennek az autónak nagyon nagy tekintélye volt. Aki a retrot szereti, az biztosan gondolkodás nélkül vásárol ilyet, hiszen az a hangulat, ami ezekből árad lemásolhatatlan.
 
Nagy – nagy pozitívumuk ezeknek a faldíszeknek, hogy nem csak otthon használhatóak, hanem gyakorlatilag bárhol, ahol van egy sima, száraz és biztos burkolatú fal. Sokan kávézókban is használják azt, ahol az egyedi hangulat megteremtéséhez bármit képesek bevetni. Lehet, hogy Neked is van egy ötleted, amit szeretnél kivitelezni, már csak ezek a matricák hiányoznak abból. Mi biztosítjuk őket, hiszen ezen nem múlhat az, hogy elérhesd a sikeredet. Különböző méretekben és színekben érhető el ez a matrica, így válogass belőlük, hiszen teljes mértékben személyre szabhatod azt, hogy Te milyet is képzelsz el.
 
Ez egy nagyon jó móka, hiszen életet visz minden helységbe, ahol csak egyszínű falak vannak. Hidd el, hogy ennél jobb módszert nem is találhatnál és mivel ez most itt van kéznél, ezért dupla a motiváció, hogy élj ezzel a lehetőséggel. Tedd meg most!
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Nemrég nézted :-)

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook