Labrador

2.649Ft

Típus:
ST0035Testreszabás:


Leírás

 

Állatbarátok figyelem! Aki szereti a kutyákat és otthon a fala tele van poszterekkel, amelyek állatot szimbolizálnak, az most mindenképp figyeljen fel erre az ajánlatra, hiszen óriás méretben ajánlunk labrador kutya falmatricát. Jól hallottad! Amit a mintán látsz, azt a saját faladon is viszontláthatod nagyban és minden nap érezheted az állatok közelségét.
 
Azért van arra szükség, hogy az ember ragaszkodjon valamihez, mivel természet szerint mindenki valamihez ragaszkodik és szeretne abba kiteljesedni. Ha Te az állatokat szereted nagyon – ezen belül kiemelten a kutyákat -, akkor ezzel a matricával egy folytonos jó kedvet tudsz saját magadnak megalkotni. Mivel a méretek szempontjából minden helység változó, így felkészültünk arra, hogy Neked lehet, hogy kisebb kivitelben kell vagy éppen nagyobban. Neked csupán közölnöd kell velünk a kész tényeket és abban a formátumban fogjuk legyártani az adott faltetoválást. A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás -, de ugyan akkor nyugtató hatással is van rá – ez kimutatott tény.
 
Igyekezz Te is összekötni a kellemes hangulatot azzal, ami igazán tetszik Neked, ezt pedig a legkönnyebben egy faldekoráción keresztül érheted el.
 
 
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook