Gördeszkás fiú

3.349Ft

Típus:
ST0172Testreszabás:


Leírás

Az extrém sportok kedvelői is biztosan szeretik a gördeszkás dolgokat, hiszen minden extrém sport rajongó gördeszkával és biciklivel kezdte pályafutását. A tinédzser, serdülő korú gyerekek számára az egyik legalapvetőbb sport a gördeszkázás, hiszen ez az egyik legkezdetlegesebb extrém sportok egyike, így emlékeztetheti a gyerekeket hogy az alapoktól kell kezdeni, és nem szabad feladni, bármilyen nehéz dologról, vagy feladatról is legyen szó.

A matrica több funkciósnak is nevezhető, hiszen nem csak dekor elem lehet a szobában, hanem eltakarásra is kiválóan alkalmas. A foltok, vagy falhibák könnyedén eltüntethetőek a segítségével, valamint a matrica nem toxikus, így bátran használható kisebb gyermekek szobájában is.

Öt különböző méretben, és 36 színben kapható, így bármilyen is legyen az adott szoba színe, biztosan megtalálja a hozzá leginkább praktikusabb színt. Egy világosabb szobában érdemes inkább sötétebb árnyalatot ragasztani, egy sötétebben pedig egy világos feldobhatja a szoba hangulatát.

 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook