4.599Ft

Típus:
ST0039Testreszabás:


Leírás

 

"Ez az öntapadós matrica kiváló választás a lakás minden részébe, a gyerekszobától a hálóig, hiszen a fa nem csak a természetet jelképezi, hanem az újjászületést és a szabadságot is.
 
Egy új lakásba való költözés után ez a minta nem csak megnyugtató, hanem otthonossá is teszi a lakást, valamint tökéletesen tükrözi az életet is. Ez abban nyilvánul meg, hogy a fa növekedése a természetben ugyan csak függ a környezeti hatásoktól, csak akkor nőhet nagyra ha küzd a körülötte levő fákkal, az időjárási viszonyokkal és a különböző káros hatásokkal. az élet ugyan ilyen, vannak benne olyan szakaszok, amelyeket túl kell élni, ahol küzdeni és harcolni kell.
 
A nappaliban a kanapé mögé ragasztva nagyon dekoratív és nyugtató hatású, valamint a hálóban a gyümölcsözést is jelképezheti. Pár kisebb matricával kiegészítve egy egész matrica műalkotást készíthet a falon. Több színben is választható ez a matrica, a szivárvány összes színében pompázhat a lakásban, akár az előszobában és az étkezőben is több méretben."
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook