Cica és a kislány

3.699Ft

Típus:
ST0018Testreszabás:


Leírás

 

"Általában fiúknak kutyát, lányoknak cicát szoktak a szülők ajándékozni, hogy felelősséget, gondoskodást tanuljanak. Ez a fali matrica nagyon stílusosan és különlegesen ábrázolja milyen erős és érdekes kapcsolat alakulhat ki gyerekek és (házi)állatok között! Jelen esetben egy kislány van megjelenítve a cicájával a futurisztikus természet lágy ölén, ahol virágok, pillangók vannak a felhőkben!  Remekül néz ki kislányok szobájában, így akár ajándékozáson is lehet gondolkodni. Szülinap vagy Karácsony alkalmával remek ajándék!
 
Megvásárolható 36 különféle árnyalatban, ám mivel csupán nagyrészt körvonalak vannak ezért akár ki is lehet színezni a falmatricát. Ha eredeti színben szeretnének meghagyni, akkor legfőképp a sötét színek közül érdemes válogatni, legfőképp a hagyományos fehér falak miatt. 
Első sorban a szürke, vagy piros, esetleg barna ajánlott, mivel ezek hangulata melegebb, otthonosabb, így a belső tér is kellemesebb lesz. Öt méret közül lehet ezt a faltetoválást is választani, így nem kell azon aggódni ebben az esetben sem, hogy megfelelő lesz-e a kiszabott hely neki!"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook