Che Guevara - a forradalmár

4.899Ft

Típus:
ST0326Testreszabás:


Leírás

 

Hallottál már a gerillavezér, kubai miniszterről Che Guevara személyéről? Ha igen, akkor tudod, hogy milyen markáns arca van és az mennyire jellemző. Ha esetleg nem tudod, akkor csak nézd meg ezt a falmatricát, amit most szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. Ha nem érzel magadban elég erőt és kitartást a hétköznapokhoz, akkor egy ilyen ábra biztosan megadná a kellő bátorságot.
 
Sokszor az embereknek példaképre van szükségük ahhoz, hogy a kellő akarat mindenkiben meglegyen és úgy gondoljuk, hogy ennél a karakternél erősebb jellemet nem is találhatnál. Nem kell ebben semmilyen negatívumot érezned, hiszen attól, mert egy határozott emberről van szó, még lehet nagyon biztató a jelleme. Gondolj csak bele, hogy óriásban milyen impresszív is lehet mindez és milyen karakteres lehetne az a helység, ahová ezt felszereled. Ha nem tetszik az a szín, amiben a minta van, akkor most nyugodtan válassz mást, hiszen mi biztosítunk számodra nagyon sok színt, hogy azt vásárolhasd meg, amely a legjobban tetszik Neked.
 
A 21. században nem azzal kell kalkulálni, hogy a szobádat csak is úgy tudnád feldobni, ha neki állsz és teljesen átfested, hiszen sokkal szélesebb a paletta és itt van most a lehetőség számodra is, hogy ezt megragadd és roppant egyszerűen felhasználd a saját magad javára.
 
 
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook