Charlie Sheen

4.399Ft

Típus:
ST0465Testreszabás:


Leírás

 

"Az egyik legkedveltebb mozi színészek közé tartozik Charlie Sheen, aki rengeteg nő szívét ejtette rabul sármjával, aki több millió embert mosolyogtatott meg a vászonról alakításaival. Rengeteg vígjátékban és komoly filmben is szerepelt, valamint sorozat főszereplőként is hatalmas sikereket ért el.
 
Bátran állíthatom, hogy a róla mintázott matrica nem csak a mozi és film kedvelő férfiak otthonában található meg, hanem a nők is előszeretettel dekorálják ki vele a nappalit, sőt akár a hálószoba falát is. Ugyan több színben is kapható, azonban egy világosabb vagy melegebb színű falon a fekete matrica kitűnő hatást nyújt és remekül körvonalazódik.
 
Több méretben is választható, ezáltal kisebb és nagyobb helyiségbe esztétikusan tudja majd elhelyezni a kiválasztott méretű fali dekorációs mintát. nem kell hozzá segítség sem, hiszen akár egyedül is felragaszthatja bármilyen sík felületre. A védőfólia lehúzása után máris felragasztható lesz a Charlie Sheen matrica a kívánt helyre bárhol a lakásban!"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Nemrég nézted :-)

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook