Cappuccino

4.199Ft

Típus:
ST1271Testreszabás:


Leírás

 

Ez a szépen kidolgozott és designolt cappuccino remekül mutatna egy kávézó falán, sőt akár a te konyhádat is remekül díszítené. Ez nem egy egyszerű kávés csésze, hanem annál sokkal több. Szépen meg van rajzolva, és még plusz absztrakt dekorációt is kapott. Szívek és könnyed vonalat díszítik, amelyek által egyből feldobja a teret és meghozza a kedvet az emberek számára, egy pillantás alatt.
 
Nagyon egyszerű tulajdonképpen ez a fali matrica, nagysága a remek vonalakban rejlik, amelyek úgy illenek egymáshoz, hogy egy ilyen modern de mégis klasszikus képet hoznak létre, amelynél jobb nincs ha dekorációról van szó. 36 színben rendelhető meg ez a faltetoválás is, de akár te is kiszínezheted, ugyanis erre is lehetőséged van ennek a matricának az esetében. 
Több méretben is elérhető, ezért nincs másra szükség mint egy kis száraz, sík felületre, és már kezdődhet is a dekoráció. A reggeli kávé mindig összehozza az embereket, így ha ezt a képet fogod nézni te is minden nap, soha nem fogod elfelejteni, azokat akikkel remek reggel együtt kávézni! Akár te magad is felteheted otthon a falra, ugyanis pár egyszerű lépés alatt megoldható a ragasztás, csak transzfer fóliára lesz szükséged!"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook