Bugatti

3.599Ft

Típus:
ST0199Testreszabás:


Leírás

 

"Aki oda van az autókért most egy igazi különleges matricát szerezhet be. Ez a Bugatti igazi régiségnek számít, aki egy kicsit is ért hozzá, az tudhatja. A dekorációs elem tökéletes ajándék lehet az autó szerelmeseinek. A Bugatti sportos, mégis elegáns autó, vagyis egy luxusmárka. Ez a matrica megfelelő helyet foglal el a nappaliban, akár a hálószobában, de bátran lehet használni régi vágású kávézókban, klubokban is.
 
A matrica 36 féle színben kapható, de a fekete és sötétszürke esetleg annak árnyalatai ajánlottak sárga, barna, vörös falakra. A többi színben is jól mutat, csak egy kis fantáziára van szükség. 
A dekor matricát különböző méretekben, pontosabban öt méretben lehet kapni, ezen kívül választható matt vagy fényes változat is. A matt változat talán hangulatosabb és jobban mutat a falon. Idő- és pénztárca kímélő, hiszen nincs szükség szakember segítségére, transzfer fólia segítségével könnyen felvihető bármely síkfelületre. Egyszerű és praktikus és feldobja a hangulatot, bármilyen helyiséget könnyen otthonossá vagy hangulatossá varázsol."
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Nemrég nézted :-)

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook