Alfred Hitchcock

4.999Ft

Típus:
ST1237Testreszabás:


Leírás

 

"Mi dobná fel egy helység, egy kitűnő szoba hangulatát jobban, mint Alfred Hitchcock, ahogy az 1960-as Psycho film csapótábláját tartja kezében. Alfred Hitchcock, avagy a feszültség nagy mestere beköltözne faladra, hogy figyelemmel kísérje a helységben történteket. Már két százada, 1899-ben született és az 1900-as évek egyik legmeghatározóbb filmes személyisége volt. A horror és thriller szülőatyjával dekorálni belső teret merész, ám de tökéletes választás.
 
A szín választása rajtad áll, ugyanis mi felkínálunk 36 különböző színt, amelyből választhatsz. Véleményünk szerint a háttér alapján jó választani, így ha van például egy krémszínű felület, akkor arra a vöröset, zöldet, vagy minél sötétebb színt ajánlunk. 
Ez a fali matrica remekül néz ki nem csak lakások falán, de akár egy egyetem falán is jól mutatna, vagy hasonló tematikájú kávézókban. Alfred Hitchcock falmatricája nem egy egyszerű dekorációs elem, hanem egy ideológia, korszak képviselete! Modern, de egyben tartalmaz némi klasszikus stílust is! Sík, száraz felület szükséges hozzá, és te is felragaszthatod könnyen, pár lépés alatt, így még szakember sem kell hozzá."
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Nemrég nézted :-)

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook