Albert Einstein

4.699Ft

Típus:
ST0639Testreszabás:


Leírás

 

"Albert Einstein bohókás alakját mindenki felismeri, hiszen egy olyan védjegyévé vált a zilált haj és a jellegzetes bajusz, hogy ha csak homályosan is látunk egy ilyen képet, akkor is azonnal asszociál az agyunk ezzel az alakkal. Most matrica formájában is elérhető mindez és sokkal egyszerűbben hozzáférhetsz, mint azt gondolnád.
 
Képzeld csak, hogy mennyire impresszív szobád lehetne, ha a faladon egy ilyen dísz ékeskedne és mindig mikor belépnél oda, akkor elfogna egy jó kedv és mosolyoghatnál? Igen, a boldogság ilyen apró dolgokon is múlhat, hiszen ha egyszínű falakkal rendelkezel, akkor azoktól kár is várni a megoldást arra, hogy jobb kedved legyen. Tenned kell most azért és hidd el, hogy a befektetett energia megfog térülni és a szobádat egy teljesen más hangulat lengi majd át ez után. Ha Rád is jellemző a bohókás élet és szereted a mókát, akkor igazán lehet egy olyan eszköz ez a matrica, amelyből mindig is erőt merítessz a jó kedvhez. Itt az ajánlat, amelyben 36 különböző színből bökhetsz rá arra, amely minden tekintetben maximálisan visszaadja az ízlésedet.
 
Számos helyen felhasználható ez a technológia, de ha Te most ragaszkodsz ahhoz, hogy a szobádat díszítse ilyesmi, akkor az is könnyen megoldható.
 
"
 

 
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

KaticaMatrica.hu

Az árak 27%-os ÁFÁ-t tartalmaznak.
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook