3.700Ft

Típus:
ST0028

Még nem lett értékelve.
Legyen Ön az első! :-)

Írja meg véleményét

Testreszabás:


Leírás

 

"A Pillangós dísz című matricánk egy olyan faltetoválás, amely ugyan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármelyik más – könnyen felragasztható, több méretben elérhető és számos színben igényelhető -, de mégis van egy egyedi kisugárzása, amely valami létező, régebbi dologra emlékeztet.
 
A pillangók jelenléte különösebben nem kelt az emberekben deja vu érzést, hiszen az a természetben egy bármikor előforduló momentumot testesít meg. Viszont a körülöttük lévő díszes bevonat a Magyar népmesék kezdő képkockáira emlékeztetnek mindenkit, amelyek az összes ember számára kedves élményeket idéznek fel. Képzeld csak el, hogy milyen szépen díszíthetné ez a szobád falát és milyen büszke lehetnél arra, hogy egy egyedi szobával rendelkezel. Érdemes komolyabban átgondolni ezt a témát, hiszen nagyon sok ember nem tudja, hogy ezzel egy új ruhába öltöztethetné a szobáját, amellyel egy igazi megújulás mehetne végbe és egy friss, modern légkör teremtődne meg.
 
Ha esetleg Neked is ezek a szándékaid, akkor az oldalunkat használd fel arra, hogy ezt megteremtsd, hiszen mi itt vagyunk és ezzel várunk Téged. Tudjuk, hogy elvarázsol az a világ, amit nálunk látsz, ezt kár is lenne letagadnod."

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook