4.600Ft

Típus:
ST0065

Testreszabás:


Leírás

 

"Nem kell bemutassuk ezt a gépjárművet, hiszen biztosan Te is ismered – még ha nem is névről, de biztosan láttál már ilyet. Régen ez egy teljesen hagyományos autó volt, amely ha elhaladt az utcán, akkor nem figyeltek fel arra, hiszen a korának megfelelő időben használták. Napjainkra is maradt ezekből pár darab, amelyeket viszont nagyon nagy érdeklődéssel követnek az emberek, ha egy ilyet megpillanatanak.
 
Ha Téged sem hagy hidegen a Volkswagen Bogár, akkor vásárold azt meg falmatrica formájában, hiszen ilyen dekorációs elemet nem kaphatsz bárhol. Tudnod kell, hogy mi maximálisan alkalmazkodunk a Te elvárásaidhoz, hiszen amilyen méretet rendelsz és amilyen színt választassz ki, úgy fogjuk azt Neked leküldeni. Kérdés nélkül egy klasszikus ábráról van szó, amelyen az említett autó profilja látható – de előlről is ugyan olyan megfogó külsővel rendelkezik. Érdemes az ilyen alakzatokat megragadni és ezeket szem előtt tartani, hiszen van egy olyan hatásuk, amely lemásolhatatlan és a rég elmúlt időket idézik vissza. 
 
Ha szívesen kipróbálnád, hogy a faladon hogyan is mutatna ez a dekoráció, akkor nem kell haboznod, hiszen mi felajánljuk Neked, hogy ezt a legelőnyösebb formában beszerezzük és a Te tulajdonodba eljuttatjuk.
 
"

Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook