4.300Ft

Típus:
ST0736

Testreszabás:


Leírás

 

"Egy olyan falmatricát szeretnénk bemutatni Neked, amellyel egyértelműen a fiúkat célozzuk meg és amely nem más, mint a Nissan 350z névvel rendelkező dísz. Egy igazán sportos autóról van szó, amely minden fiúnak bejön és amelyről sokan is álmodoznak: most az valóság lehet!
 
Ha szereted a sebességet és szereted az autókat, akkor biztosan szívesen barátkoznál meg azzal a gondolattal, hogy a szobád falát is valami olyan dísz ékesíti, amely ezzel a témával kapcsolatos. Érdemes ezen elgondolkoznod, hiszen nálunk egyértelműen megtalálhatod az igényeidnek legmegfelelőbbet és annak legjobb kivitelét. Ha valamilyen módon változtatni szeretnél a szobádon, de semmitől sem szeretnél megválni azon tárgyaid közül, amelyek ott vannak, akkor a falon változtass, mi segítünk ebben. Ez a nissan matrica egy igazi vagány tulajdonosra utal, így ha szeretnél Te is az lenni, akkor ezt kell megrendelned és a szobád falára kitedd. Ha vágysz egy ilyen autóra, akkor ez mindig is erőt fog adni a fáradtabb napokon, hogy igen is érdemes kűzdeni, hiszen a végén egy ilyen szépség lehet majd a tulajdonodban.
 
A lehetőséget mi felkínáltuk Neked, ez után már teljes mértékben rajtad múlik az, hogy azzal élsz-e és ha igen, akkor milyen formában.
 
 
"

Beszélgessünk róla! Vélemények (1)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook