4.900Ft

Típus:
ST1223

Még nem lett értékelve.
Legyen Ön az első! :-)

Írja meg véleményét

Testreszabás:


Leírás

 

"Einstein a huszadik század legnagyobb tudósaként van emlegetve napjainkban is, aki a relativitás elméletével hatalémas változást hozott a hétköznapokba és a világnak egy új fejlődési iránynak engedett utat ez által. Munkásságát egy fizikai Nobel-díjjal is jutalmazták, az elméleti fizikai kutatásai miatt valamint a fényelektromos jelenség törvényszerűségeinek felismeréséhez is az ő neve fűződik. Akkoriban az átlag emberek közül magasan kiemelkedett tudásával és jelen korunkban is az ő arcképét mindenhol fel lehet ismerni. 
 
A fiatal tudósok szobájában tökéletesen mutatna az arcképe akár az íróasztal felett vagy az olvasózug mellett. Hangulata nagyon ösztönző lehet, így még a tanulásban is a segítségére lehet minden gimnazistának vagy akár egyetemistának. 
 
Ajánld akár gyermeked osztálytársainak is, akiknek szintén jól jöhet az ösztönzés időről időre és kitől mástól, ha nem maga Einsteintől lehet megkapni a megfelelő erőt a továbbtanuláshoz. Amennyibe ismersz olyan klubbot, amely könyvklubként működik vagy tudományosszakkörként és van egy állandó termük, akkor oda is nagyon passzolhat Einstein rajzolt portréja  falra ragasztható matrica formájában."

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook