3.600Ft

Típus:
ST0217

Még nem lett értékelve.
Legyen Ön az első! :-)

Írja meg véleményét

Testreszabás:


Leírás

 

Ez a kissé vicces füstfelhő tökéletesen passzol egy vidám gyerekszobába is, akár több faltetoválással együtt kombinálva és egy egész kis mesét kialakítva a falon, mellyel jó időre lekötheti majd a gyermekek figyelmét.
 
De akár egy igazi “füstös kocsma” dekorációja is lehet belőle. Az ártó füst gonoszkodó arckifejezése mindenkit egyből emlékeztet, hogy talán azt az utolsó szál cigit mégsem kellene meggyújtani már. Különböző méretekben rendelhető, így bármekkora helyiségbe tökéletesen passzol, akár egy egész fal dekorálására is tökéletesen megfelel. 36 különböző színből választhat, így Ön döntheti el, hogy csak egy diszkrét hátteret szeretne alkotni belőle, vagy a matrica uralja majd a szoba egész hangulatát.
 
A falra ragasztható matricák gyors és olcsó megoldást nyújtanak, ha valamit változtatni szeretnének a lakás külsején, de nem szeretnének drasztikus, hetekig tartó átalakításba fogni. Egyszerű használatuk révén akár fél óra alatt új külsőt kölcsönözhet a lakás bármely pontjának, hiszen a faltetoválás olyan hatást kelt mintha a fal festve lenne.

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook