Skip to main content

Csináld magad! – Segítünk! Babaszoba!

Lakásfelújítás előtt állsz? Álmodd meg otthonodat és mi segítünk valóra váltani azt!

Mint már tudjátok egyedi termékek tervezésével és gyártásával is kereshetsz minket, ezért is indítottuk legújabb rovatunkat a Csináld magad! – Segítünk!

Amit fontos tudni:

  • ötletet meríthetsz hogyan tedd otthonosabbá kis kuckódat
  • nem minden esetben a kész terméket fogjuk elkészíteni, hanem apróbb kiegészítőket, melyeket kis kézügyességel igazi siker-gyártmánnyá alakíthatsz
  • kis kreativitással bármit feldobhatsz általunk készített kiegészítőkkel
  • bármilyen más ötleted van mi megpróbálunk segíteni elérni a célt

 

Kezdjük a Baba/Gyerekszobával

A fenti képen egy igazi hercegnő szobájába tekinthetünk be.

Szeretnél te is egy ilyen gyönyörű matricát? Nincs más dolgod mint küldd el a kívánt nevet, szöveget, méretet nekünk, a többit intézzük is! 🙂

 

 

Fényképes vászonkép

Küldd el nekünk életed legfontosabb pillanatairól a képeket és mi rávarázsoljuk őket a vászonképre. 🙂

 

 

 

Tenyérnyomos vászonkép

Ez egy igazán egyedi kép, válassz háttérszínt, add meg a neveket mi elküldjük a képet, nektek már csak annyi dolgotok van, hogy a kis tenyérnyomokat felfessétek a képre. 🙂

 

Figyelem!!

Minden kérést az egyedi@katicamatrica.hu email címre várunk.

Az üzeneted a következő adatokat kell tartalmazza:

  • kép vagy pontos leírás az elképzelésedről
  • méret
  • szöveges matrica esetén a begépelt szöveg

Kiárusítunk pár 3D matricát! :D

Mivel pár 3D hatású matrica gyártásához szükséges anyag forgalmazása megszűnt, ezért sajnos nekünk is meg kell válnunk ezektől a termékektől. Hogy melyek ezek a termékek és milyen árengedménnyel készültünk? Most mindent elárulok! 

B1778_1

(tovább…)

Új termékekkel bővült katalógusunk! Színes nyomtatott matricák minden mennyiségben!

Tedd varázslatossá otthonod bármely részét egy pár színes matricával. Új termékeinkkel teljesen átszabhatod egy szoba hangulatát, legyen az a hálószoba, a nappali vagy akár a gyerekszoba. Eddig sosem látott mintákat készítettünk, hogy még különlegesebbé tegyük katalógusunkat. Nézz hát be hozzánk! 

pt1457

(tovább…)

Megrendelőink küldték! Új képek!! :D

Mindig nagy örömmel tölt el minket, ha termékeinket viszontláthatjuk megrendelőink falain. Bámulatos a sok felragasztott matrica és köszönjük szépen a sok képet, a biztató szavakat és az elégedett hozzászólásokat. Szeretnénk ezt az élményt most veletek is megosztani! 

13479463_604328739744511_1811199564_n

(tovább…)

Kedvenc termékeink, melyek tökéletesek a Gyerekszobába! :D

Sokat töprengsz azon, hogy vajon mi lenne a legjobb dekorációs elem a gyerekszobába? Hogy kicsit megkönnyítsem a választást, összegyűjtöttem azon termékeket, melyek tökéletes díszei lehetnek a gyerekszobának. Tarts velem és tudd meg melyek kedvenc termékeink a Gyerekszoba Kategóriában. 

happy_kids-1

(tovább…)

Swarovski kristályos matricák! Mik is ezek?

A falmatricák elképesztő díszei lehetnek egy szobának, de mi mutatunk még egy trükköt, amivel még érdekesebbé lehet őket varázsolni. A Swarovski kristály az egyik leghíresebb ékszerek közé tartozik, eredete egész az 1985-ös évekhez nyúlik vissza. Most többet is megtudhatsz a Swarovski kristályok eredetéről és lesd meg, melyek azok a matricák, amelyekkel tökéletesen mutat egy-egy “ékszer” kiegészítő.

960x500_Swarovski

 

(tovább…)