Skip to main content

Kiárusítunk pár 3D matricát! :D

Mivel pár 3D hatású matrica gyártásához szükséges anyag forgalmazása megszűnt, ezért sajnos nekünk is meg kell válnunk ezektől a termékektől. Hogy melyek ezek a termékek és milyen árengedménnyel készültünk? Most mindent elárulok! 

B1778_1

(tovább…)

Új termékekkel bővült katalógusunk! Színes nyomtatott matricák minden mennyiségben!

Tedd varázslatossá otthonod bármely részét egy pár színes matricával. Új termékeinkkel teljesen átszabhatod egy szoba hangulatát, legyen az a hálószoba, a nappali vagy akár a gyerekszoba. Eddig sosem látott mintákat készítettünk, hogy még különlegesebbé tegyük katalógusunkat. Nézz hát be hozzánk! 

pt1457

(tovább…)

Megrendelőink küldték! Új képek!! :D

Mindig nagy örömmel tölt el minket, ha termékeinket viszontláthatjuk megrendelőink falain. Bámulatos a sok felragasztott matrica és köszönjük szépen a sok képet, a biztató szavakat és az elégedett hozzászólásokat. Szeretnénk ezt az élményt most veletek is megosztani! 

13479463_604328739744511_1811199564_n

(tovább…)

Kedvenc termékeink, melyek tökéletesek a Gyerekszobába! :D

Sokat töprengsz azon, hogy vajon mi lenne a legjobb dekorációs elem a gyerekszobába? Hogy kicsit megkönnyítsem a választást, összegyűjtöttem azon termékeket, melyek tökéletes díszei lehetnek a gyerekszobának. Tarts velem és tudd meg melyek kedvenc termékeink a Gyerekszoba Kategóriában. 

happy_kids-1

(tovább…)

Swarovski kristályos matricák! Mik is ezek?

A falmatricák elképesztő díszei lehetnek egy szobának, de mi mutatunk még egy trükköt, amivel még érdekesebbé lehet őket varázsolni. A Swarovski kristály az egyik leghíresebb ékszerek közé tartozik, eredete egész az 1985-ös évekhez nyúlik vissza. Most többet is megtudhatsz a Swarovski kristályok eredetéről és lesd meg, melyek azok a matricák, amelyekkel tökéletesen mutat egy-egy “ékszer” kiegészítő.

960x500_Swarovski

 

(tovább…)

Legvásároltabb vászonképek!

A vászonképekkel nem lehet melléfogni, s nem is kell bajlódni a felhelyezéssel. Csak felakasztjuk a falra… és kész is!!  Kíváncsi vagy, hogy a több, mint 2000 vászonkép modell közül melyeket vásárolják a leginkább? Most megtudhatod!

 

B1194_7

 

(tovább…)