4.200Ft

Típus:
ST0052

Még nem lett értékelve.
Legyen Ön az első! :-)

Írja meg véleményét

Testreszabás:


Leírás

 

"A legtöbb fa az idő múlásával kivágásra kerül vagy saját magától, illetve az időjárás viszontagságainak köszönhetően kidől, szétkorhad. Az ilyen fákat szokták fűrészárúnak felhasználni, sőt mit öbb sokan annyi fantáziát látnak benne, hogy a korhadófélben levő öreg fákról mesebeli figurákat ihletnek, mint például az elvarázsolt erdők megszemélyesített fái, amelyek roppant ilyesztőnek tűnnek. 
 
Kinézetéből fakadóan elmondhatjuk, hogy hangulata szomorkás, ijesztő, de ugyanakkor hangulatos is lehet Halloween idején, amikor minden az ijesztgetésről és a félelmekről szól. Pontosan ezért az ilyen stílusú fali dekor elemek tökéletes kiegészítői lehetnek egy olyan szórakozóhelynek, ahol minden bulira a megfelelő díszítő elemekkel fegyverkeznek fel, illetve játéktermek különböző helységeiben is elképzelhetőek. 
 
A hangsúlyosság pedig már tényleg csak azon múlik, hogy mekkora méretben kívánod ezt a falra ragasztható dekorációs elemet, hiszen minél nagyobb, annál szembetűnőbb. Amennyiben célod a lenyűgözés és a változatosság, akár neon színekben is megrendelheted, hogy még inkább szembetűnő lehessen abban a bizonyos helyiségben, amelyben felhasználásra kerül.  "

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook