Szerelmes tűzijáték

5.300Ft

Típus:
ST0386

Még nem lett értékelve.
Legyen Ön az első! :-)

Írja meg véleményét

Testreszabás:


Leírás

A szerelem tűzijátékát láthatod ezen a képen, és akár saját faladon, ha faltetováláshnak ezt a matricát választod! Absztrakt rajz, amely klasszikus, különleges érzést képvisel! Remekül néz ki ez a rajz például nappalik falán, vagy egy szerelmes pár hálószobájában. Az ilyen rajzok, vagyis dekorációs elemek esetében nagyon fontos, hogy a megfelelő színkombinációt válasszuk ki, ugyanis minél sikeresebb a színválasztás, annál hatásosabb lesz a dekoráció!

A legjobb elképzelhető kombináció a vörös falra, ezüst színű faltetoválás, ugyanis ezt meg lehet rendelni 36 színben, és 5 különböző méretben. Ráadásul lehet matt vagy fényes kivitel is! 
Nem csak lakásokban lehet elképzelni ezt a matricát, hanem akár kávézók falán, vagy társkereső rendezvények alatt is! Sőt az sem áll távol, hogy esküvői dekorációként lehessen felhasználni. Minden csupán a színválasztáson múlik. A térnek különleges hangulatot, életérzést kölcsönöznek, és ha ránézel, eszedbe jut, milyen jó érzés szerelmesnek lenni, mennyi pozitív dolog társul ehhez az érzéshez! Akár még otthon kis is színezheted, ha úgy jobban tetszik!

Beszélgessünk róla! Vélemények (0)

Írja meg véleményét

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Rossz            Kitűnő


Tovább
ÚJ! Idézetes és Szöveges Vászonképek

Idézetes Vászonképek

Egyedi Falmatrica / Falikép Tervezés

Katicamatrica.hu

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Cégadatok:
S.C. Four Decor International S.R.L.
Adószám: RO30523710
Cégjegyzékszám: J05/1296/2012
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-81965/2014
Szerepelünk a ShopManian - Online Vásárlás

Kapcsolat

0652/ 212083 (vezetékes)
info@katicamatrica.hu
egyedi@katicamatrica.hu

Facebook